ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi bu cuma sıcak çorba dağıtımı yapılacak adresi açıkladı!

Pursaklar Belediyesi bu cuma sıcak çorba dağıtımı yapılacak adresi açıkladı!

Bugün Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda sıcak çorba dağıtımı yapılacak olan bölgenin belli olduğu öğrenildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Pursaklar Belediyesi bu cuma sıcak çorba dağıtımı yapılacak adresi açıkladı!

Her sene olduğu gibi bu sene de soğuk kuş günlerinde vatandaşların içinin ısınması için dağıtılan sıcak çorba hakkında bugün yeni bir açıklama geldi. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde Mobil Mutfak uygulaması ile geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu sene de soğuk kış günlerinde vatandaşların sıcak çorba içebilmesi için harekete geçildiği belirtildi.

PURSAKLAR BELEDİYESİ YARIN SICAK ÇORBA DAĞITIM YERİNİ DUYURDU!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapıldı. Yapılan bu paylaşım ile birlikte  çorba dağıtımı yapılacak olan adres belediye tarafından Pursaklı vatandaşlar için belirlendiği ifade edildi.

YARINKİ DURAĞIMIZ HİCRET CAMİİ ÖNÜ…
Sabahın erken saatlerinde evlerinden çıkan hemşehrilerimiz için 07:00-09:00 saatleri arasında sıcak çorba ikram ediyoruz.
Her cuma farklı noktalardayız.
Bekleriz…

Konu ile ilgili Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde sıcak çorba dağıtım yerinin Hicret Cami Önü Yavuz Bulvarı olduğu ifade edildi. 

Yapılan açıklamalar çerçevesinde bu sıcak çorba dağıtımlarının her hafta cuma günü farklı bir noktada düzenlendiği belirtildi. Bu çerçevede saat 07:00 ile 09:00 arasında kişilerin sıcak çorba alımlarının yapılabileceği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Şimşek duyurdu! Kira sözleşmeleri e-devlet üzerinden yapılacak

Bakan Şimşek duyurdu! Kira sözleşmeleri e-devlet üzerinden yapılacak