ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi bu cuma sıcak çorba dağıtımının yapılacağı adresi açıkladı!

Pursaklar Belediyesi bu cuma sıcak çorba dağıtımının yapılacağı adresi açıkladı!

Pursaklar Belediyesi tarafından her hafta olduğu gibi bu hafta Cuma günü de sıcak çorba uygulaması yapılacak. Belediye, yaptığı son açıklamada dağıtımın yapılacağı adresi açıkladı.
yazar
Sinem GÜVEN
Pursaklar Belediyesi bu cuma sıcak çorba dağıtımının yapılacağı adresi açıkladı!

Bugün Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan son açıklama ile birlikte her hafta olduğu gibi bu hafta cuma günü Pursaklar'ın belirli bölgelerinde sıcak çorba dağıtımı yapılacağı öğrenildi. Buna göre çorba dağıtımı yapılacak olan adres belediye tarafından Pursaklı vatandaşlar için duyuruldu. 

PURSAKLAR BELEDİYESİ SICAK ÇORBA DAĞITIMI YAPILACAK ADRESİ DUYURDU!

Mobil Mutfak uygulaması ile geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu sene de soğuk kış günlerinde vatandaşların sıcak çorba içebilmesi için Pursaklar Belediyesi tarafından harekete geçildi. Yapılan bu uygulamaya göre belediye tarafından her hafta cuma günü belirlenen saatler arasında vatandaşların giderek ücretsiz bir şekilde sıcak çorba içebileceği öğrenildi.

Pursaklar Belediyesi tarafından bu hafta cuma günü yani 23 Şubat tarihinde Pursakların hangi bölgesinde sıcak çorba dağıtımının yapılacağı hakkında yapılan açıklama şu şekilde verildi;

Güne sıcak bir çorba ile başlamak isteyenleri, yarın sabah 07:00- 09:00 arası

Adres = Saray Merkez Akyurt Market önüne bekliyoruz.

Yapılan bu açıklamaya göre yarın Saray Merkez Akyurt Market önüne giderek saat sabah 7 ile 9 arasında ücretsiz bir şekilde sıcak çorba içebileceği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
O il için uzmandan kritik uyarı geldi! Aktif fay 7,3 büyüklüğünde depreme neden olabilir

O il için uzmandan kritik uyarı geldi! Aktif fay 7,3 büyüklüğünde depreme neden olabilir