ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi çalışmalarını tamamladığı golf sahasını vatandaşların hizmetine sundu

Pursaklar Belediyesi çalışmalarını tamamladığı golf sahasını vatandaşların hizmetine sundu

Vatandaşların her spor dalında diledikleri şekilde vakit geçirmesini amaçlayan Pursaklar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Golf sahası vatandaşların hizmetine sunuldu. Konu ile ilgili konuşan Ertuğrul Çetin "Yatırım yapmaya devam edeceğiz" dedi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi çalışmalarını tamamladığı golf sahasını vatandaşların hizmetine sundu

Ülkemizde özellikle genç nüfus arasında yerel ya da ulusal yönetimlerden talep edilen en büyük hizmetler başında spor yapılacak alan ve tesis talebi geliyor.

Bir çok farklı branşta gelen yeni hizmet yeri talebine cevap veren Belediyeler sorumlu bulundukları alan içerisinde yaşayan vatandaşlardan olumlu geri dönüşler alıyor. Bu kapsamda spor ve sporculara değer verdiğini bir çok defa belirten ve önemli spor organizasyonlarına ev sahipliği yapan Pursaklar Belediyesi'nden önemli bir duyuru daha geldi.

PURSAKLAR'A MİNİ GOLF SAHASI

Dünyada önemli bir hayran kitlesi bulunduran ve ülkemizde de ilgi gösterilen sporların başında gelen Golf ile ilgili Pursaklar Belediyesi Ankara'da önemli bir projeye imza attı. İlçeye yapılan golf sahası vatandaşların kullanımına sunuldu. Konu ile ilgili konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin “‘Sporun farklılığını yaşamak adına ilçemize Mini Golf Sahası’nı kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dünya’da adından söz ettirecek yeteneklerin yetişeceği Golf Sahamızda sporcularımız çalışmalarına hızla başladı” dedi.

“SPOR ALT YAPIMIZA YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yapılan çalışmaların bunlar ile sınırlı kalmayacağını ifade eden Başkan Çetin “Sporcu deposu olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Pursaklar adından çok söz ettirecek. Bizlerde elimizden geldiğince sporcularımıza ve spor alt yapımıza yatırım yapmaya devam edeceğiz” diyerek yeni dönem için beklentileri arttıracak açıklamalar yaptı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin mini golf sahasına giderek incelemelerde bulundu. Başkan Çetin golf alanında eğitim gören çocuklar ile vakit geçirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum günü mesajı

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum günü mesajı