ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi çocukların gözünden Mevlid Kandili'ni paylaştı!

Pursaklar Belediyesi çocukların gözünden Mevlid Kandili'ni paylaştı!

İslam alemi Mevlid Kandilini idrak etti. Mevlid Kandili kapsamında pek çok etkinlik düzenlenirken Pursaklar Belediyesi de 'Çocukların Gözünden Mevlid-i Nebi' adıyla görseller paylaştı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi çocukların gözünden Mevlid Kandili'ni paylaştı!

İslam alemi, Mevlid Kandili'ni 26 Eylül 2023 tarihi ile idrak etti. Milli manevi kültürel değerlere sahip çıkmak için farklı etkinlikler düzenleyen Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Nezaket Kreş Okulu'nda da dini değerler çerçevesinde bir program düzenlendi.

Pursaklar Belediyesi Nezaket Kreş Okulunda, Hz. Muhammed'in doğum günü olan Mevlid-i Nebi Haftası düzenlenen etkinliklerle kutlandı.Mevlid Kandili çerçevesinde minik öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyen Nezaket Kreş Okulunda öğrencilerin hazırladığı pankartlar dikkati çekti.

MİNİKLER İÇİN MEVLİD-İ NEBİ ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

Neşe içerisinde kutlanan ve öğretmenlerin nezaretinde yapılan Mevlid-i Nebi etkinliklerinde kreş öğrencilerine Mevlid Kandili'nin önemi ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in hayatı öğretildi.

5-1.jpg

Pursaklar Belediyesi'ne bağlı Nezaket Okulları’nda milli ve manevi değerleri en iyi şekilde aşıladıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Öğrencilerimiz gün boyu keyifli zamanlar geçirdiği Nezaket Kreş Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftasına özel çeşitli etkinlikler düzenlendi. Eğitmenlerimiz tarafından gerçekleştirilen etkinliklerle çocuklarımızda Mevlid Kandiline dair kalıcı anıların oluşması sağlanılıyor.'' değerlendirmesinde bulundu.

4-2.jpg

Minik öğrencilerin her alanda kendilerini geliştirebilmeleri milli, manevi ve kültürel değerleri en iyi biçimde tanıyabilmeleri için Nezaket Okulları'nda eğitim vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Çetin, eğitmenlere de teşekkürlerini iletti.

3-6.jpg

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ASKİ  Sporlu milli güreşçilerden Mansur Yavaş'a makamında ziyaret

ASKİ Sporlu milli güreşçilerden Mansur Yavaş'a makamında ziyaret