ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor! Parklar sıfırdan yenileniyor

Pursaklar Belediyesi çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor! Parklar sıfırdan yenileniyor

Pursaklar Belediyesi çocuklar için birbirinden farklı etkinliklere yer verirken bir yandan da ilçedeki parkları yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Pursaklar ilçesinde parkların yenilenmesiyle çocukların yüzü gülerken belediyeden açıklama geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor! Parklar sıfırdan yenileniyor

Pursaklar belediyesi ilçedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İlçedeki her yaş grubu için farklı bir programı gündemine alan Pursaklar Belediyesi, bu kez çocuklar için yaptığı park yenileme çalışmaları ile gündeme geldi.

İlçeye kazandırılan yeni bir eserlerle vatandaşların takdirini toplayan Pursaklar Belediyesi, çocukların modern parklarda keyif dolu vakit geçirebilmelerini önemsiyor. Bu doğrultuda çocuklar için eskiyen parkları sıfırdan yenilemeye devam eden Pursaklar Belediyesi, çalışmaları hakkında güncel bilgiler verdi.

PURSAKLAR BELEDİYESİ ÇOCUKLAR İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Her geçen gün modern ve estetik parkların sayısını artıran Pursaklar Belediyesi, bir yandan da eskiyen ve kullanıma uygun olmayan parkları sıfırdan yeniliyor. Çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de çalışmaları yerinde izliyor.

1-13.jpg

Sahadaki çalışmaları günbegün takip eden Başkan Çetin, ilçeyi görsel açıdan daha estetik ve daha modern bir hale getirmek için devam eden faaliyetleri takip ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çetin, hem çocuklar hem de yetişkinlerin seveceği Bayram Koçak Parkı’nda devam eden yenileme çalışmalarını inceledi.

6-6.jpg

‘‘YENİLEME ÇALIŞMALARINA BAŞLADIĞIMIZ BAYRAM KOÇAK PARKIMIZ ÇOK GÜZEL OLACAK’’

Başkan Çetin, yenileme çalışmalarının devam ettiği Bayram Koçak Parkı’nda yaptığı incelemenin ardından önemli bir açıklamaya yer verdi. Başkan Çetin, ‘‘Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizin çehresini pozitif yönde değiştiriyoruz. Bu noktada vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın huzurla, keyifle vakit geçirebilecekleri park ve yeşil alan sayımızı artırdık. Mevcut parklarımızı da yeniden ele alarak modern ve estetik hale getirmeye devam ediyoruz.'' değerlendirmesinde bulundu.

3-11.jpg

''Yenileme çalışmalarına başladığımız Bayram Koçak Parkımız çok güzel olacak. Yeni oyun grupları, yeni spor alanları ve yeni dinlenme alanlarını güneşli günler için hazır hale getireceğiz’’ diyen Başkan Çetin, çocukların ve ailelerinin bu parklarda keyifli ve güvenli vakit geçirebilmelerini hedeflediklerini kaydetti.

2-14.jpg

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'de bir ilke Ankara'da imza atıldı! Kanseri atlatan çocuklar için uzun dönem izleme polikliniği açıldı

Türkiye'de bir ilke Ankara'da imza atıldı! Kanseri atlatan çocuklar için uzun dönem izleme polikliniği açıldı