ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi Çubuk'tan öğrencileri Endemik Vadi'de misafir etti

Pursaklar Belediyesi Çubuk'tan öğrencileri Endemik Vadi'de misafir etti

İlçenin çok gidilen gezi noktalarından birisi haline gelen Endemik Vadi farklı ilçelerdeki gençlerinde ilgisini çekiyor. Bu kapsamda Ankara'nın çeşitli yerlerinden gelen öğrenciler buraya gelerek çeşitli aktivitelere katılıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi Çubuk'tan öğrencileri Endemik Vadi'de misafir etti

Gelecek nesillere doğa sevgisini aşılamak ve onları çevre ile buluşturmak adına pek çok çalışma gerçekleştiriliyor. Yapılan çalışmalarda bu konunun eğlenceli bir şekilde yapılmasına özen gösteriliyor.

Pursaklar Belediyesi de hem doğanın korunması adına bilimsel çalışmalar gerçekleştirilebilecek hem de her yaştan ziyaretçiyi bünyesinde ağırlayabilecek Endemik Vadi'yi geçtiğimiz yıllarda hizmete sokmuştu. Popülerliğini sürdüren bu alana Ankara'nın farklı yerlerinden insanlarda gelmeyi sürdürüyor.

ENDEMİK VADİ ÇUBUK'LU ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Son olarak yapılan açıklamada Çubuk'tan bir grup öğrenci eğitmenleri ile Endemik Vadi'ye gelerek vakit geçirdi. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin sosyal medya hesabı üzerinden “Ankara’nın farklı yerlerinden gelen öğrenciler Endemik Vadi’yi ziyaret etmeye, endemik canlılarla tanışmaya devam ediyor. Çubuk Aksoy Ortaokulu öğrencileri hem Endemik Vadi’mizi gezdiler hem de Orman Köy’de tohum dikim atölyesini gerçekleştirdiler” şeklinde konuştu.

Çubuk'tan gelen öğrenciler Endemik Vadi'yi gezerek burada yer alan canlıları yakından inceleme fırsatı yakaladılar. Beraber oyunlar oynayan öğrenciler gün sonunda öğretmenleri ile beraber Çubuk'a geri döndüler. 

Endemik Vadi sık sık benzer ziyaretlere ev sahipliği yapıyor. Pursaklar Belediyesi yönetimi de herkese kapılarının açık olduğunu vurgulamaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dünya kavrulmaya devam ediyor! Şimdiye kadarki en sıcak Nisan ayı yaşandı

Dünya kavrulmaya devam ediyor! Şimdiye kadarki en sıcak Nisan ayı yaşandı