ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi dördüncü modern kapalı pazar alanını ilçeye kazandırıyor!

Pursaklar Belediyesi dördüncü modern kapalı pazar alanını ilçeye kazandırıyor!

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçeye yatırımlar devam ederken vatandaşlar da bilgilendirilmeye devam ediyor. Pursaklar Belediyesi ilçeye yeni pazar alanları kazandırmaya devam ederken vatandaşları da bilgilendirdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi dördüncü modern kapalı pazar alanını ilçeye kazandırıyor!

Ülkemizde ilçe belediyeleri tarafından çeşitli yatırımlara imza atılırken Pursaklar Belediyesi de ilçenin eksik ve ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. İlçe halkının taleplerine kulak veren Pursaklar Belediyesi, kapalı pazar alanı inşa ve yenileme çalışmalarına da devam ediyor. 

İlçeye 4,5 yılda 4 yeni pazar alanı kazandıran, mevcut pazar alanlarını kapalı hale getirerek, modern bir görünüm kazandıran Pursaklar Belediyesi, Çarşamba Pazar Alanını yeni yerinde hizmete açacaklarını duyurdu. 

PURSAKLAR BELEDİYESİ PAZAR ALANLARINI YENİLEMEYE DEVAM EDİYOR

Pursaklar Belediyesi mevcut pazar alanlarını sıfırdan yenileyerek büyük bir dönüşüme imza atmaya devam ediyor. Pursaklar Belediyesi, Fatih Mahallesi Yavuz Bulvarı üzerinde bulunan mevcut pazar alanının günümüz koşullarına uygun olmaması nedeniyle vatandaşların temiz, hijyenik, sağlıklı ve güvenli ortamlarda alışveriş yapabilmeleri için yeni Kapalı Çarşamba Pazar alanını yeni yerinde hizmete açmaya hazırlanıyor.  

Yapım çalışmaları tamamlanan ve Çarşamba günü hizmete açılacak olan Fatih Mahallesi Emek Caddesi üzerindeki yeni Kapalı Pazar Alanına giden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yapılan son düzenlemeleri yakından takip etti. ‘‘Çarşamba Kapalı Pazar Alanımız tamamlanmak üzere’’  diyen Başkan Çetin, vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak adına her gün yeni bir projemizi hizmete kazandırdıklarını belirtti.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin; ‘‘Çarşamba Kapalı Pazar Alanımız tamamlanmak üzere. Yeni pazar alanı ile hemşehrilerimiz, olumsuz hava şartlarından etkilenmeyerek, rahatça alışveriş yapma imkanına kavuşacak. İlçe halkımıza fayda sağlayan çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek’’ değerlendirmesinde bulunurken halk için çalışmalara aralıksız olarak devam edileceğinin de altını çizdi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çubuklu ile parçalının ezeli rekabeti! Türk futbolunun yüzyıllık çınarlarının yarışı nefes kesiyor

Çubuklu ile parçalının ezeli rekabeti! Türk futbolunun yüzyıllık çınarlarının yarışı nefes kesiyor