ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi Orman Köy'ü yapımında sona geldi

Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi Orman Köy'ü yapımında sona geldi

Pursaklar Belediyesi'nin bir süredir çalışmalarını sürdürdüğü Endemik Vadi Orman çalışmasında sona gelindi. İlçe halkının merakla beklediği projenin bitmesi ile ilk olarak çocuklara açıldı.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi Orman Köy'ü yapımında sona geldi

Ankara'da ki belediyeler yaptıkları etkinlikler ve projeler ile Ankaralıların daha refah bir yaşam sürmesi için çalışmalarına devam ediyor. Polatlı Belediyesi'de yaz kış Ankara'da yaptığı projeler ile takdir toplamaya devam ediyor. Son olarak aylar önce çalışmalarına başlanan Endemik Vadi Ormanı'ı yapımında sona gelindi. Projenin bitimi ile alan ilk olarak çocuklara açıldı. Bölge halkının merakla beklediği ormana ilgi yoğun oldu.

1.jpg

Pursaklar Belediyesi yaptığı orman ile Ankara'da soyu tükenmekte olan hayvanları ve endemik bitkileri koruma altına alarak, 2.etapta yürüyüş ve bisiklet yolunu hizmete kazandırdı. Yapımında sona gelinen ormanı ilk test eden çocuklar oldu.

HENÜZ BİTMEDİ AMA ÇOCUKLAR ÇOK BEĞENDİ

Endemik Vadi 3.etap çalışmaları kapsamında Orman Köy’de gelinen son noktayı çocuklarla birlikte eğlenceli bir şekilde test ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Endemik Vadimizin doğasına Orman Köyü’nde sona yaklaştık.

3.jpg

Henüz tamamlanmadı ama şimdiden çocukların ilgisini çekiyor. Çocuklarımız için Orman Köyümüz yeni etkinlik alanlarının başında gelecek. Bugünde görüldüğü üzere, çocuklar, burayı çok sevecek, eğlence dolu zaman geçirecek. En kısa zamanda 3.etap çalışmalarımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız’’ dedi.

2.jpg

Yapımı bitmek üzere olan Endemik Vadi Orman Köyü'nü çocuklarla birlikte ziyaret eden Başkan Ertuğrul Çetin doğaya uygun, tamamıyla ahşap ürünlerden yapılan Orman Köy’de koşup oyun oynayan çocukları izleyerek heyecanlarına ortak oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı kararı ile duyuruldu! Çeşitli bakanlıklara gece yarısı üst düzey atamalar yapıldı

Cumhurbaşkanı kararı ile duyuruldu! Çeşitli bakanlıklara gece yarısı üst düzey atamalar yapıldı