ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi evde berber hizmeti nedir? Pursaklar evde bakım hizmetinden nasıl yararlanılır?

Pursaklar Belediyesi evde berber hizmeti nedir? Pursaklar evde bakım hizmetinden nasıl yararlanılır?

Pursaklar ilçesinde ihtiyaç sahiplerinin maddi anlamda olduğu kadar bireysel ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik hizmetlerde yapılıyor. Bu kapsamda bakıma muhtaç vatandaşların evlerine gidilerek onların saç tıraşı olması sağlanıyor. Bu hizmetten nasıl yararlanılacağı konusunda gereli bilgiler belli oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi evde berber hizmeti nedir? Pursaklar evde bakım hizmetinden nasıl yararlanılır?

Sosyal belediyecilik prensibine bağlı kalmaya devam eden Pursaklar Belediyesi vatandaşların evlerine kadar giderek onlara yardımcı olmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi ve bakıma muhtaçlara ücretsiz bir şekilde verilen evde berber hizmeti takdir gören bir program olarak nitelendirildi.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN EVİNE GİDİLİYOR

Tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine giden ekipler onlara ücretsiz bir şekilde tıraş olma hizmeti sunuyor. Konu ile ilgili konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçede kimsenin kendini yalnız hissetmemesini,  her zaman imkanlar dahilinde yanlarında olacaklarını vurguladı. 

Başkan Çetin “Pursaklar’da yaşayan özel gereksinimli ve yaşlı hemşehrilerimiz için Evde Berber Hizmeti veriyoruz. Kendi başına dışarı çıkamayan yaşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz profesyonel berberimizin ellerinde bakımlı bir görünüme kavuşuyor. Saç kesimi ile yaşlılarımızın ve özel gereksinimli kardeşlerimizin yüzlerindeki tebessüm, bizim için dünyalara bedel. Bu ilçede hiç kimse yalnız değil. Yaşlı, bakıma muhtaç ve özel gereksinimli vatandaşlarımızın her zaman yanında olmak ve onlara her anlamda destek vermeye devam edeceğiz” diyerek ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

EVDE TIRAŞ HİZMETİNDEN NASIL YARARLANILIR?

Bu hizmetten yararlanmak isteyen ailelerin ne yapması gerektiği Belediye tarafından ilan edildi. Çevresinde bu hizmetten yararlanabilecek vatandaşlar Pursaklar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne başvurabilirler.

Bu hizmete ek olarak ilçede ilerleyen dönemlerde ihtiyaç sahiplerinin sıkıntılarını gidermek adına yeni çalışmalar hazırlanıyor. Başkan Ertuğrul Çetin'de belirli dönemlerde insanları bilgilendiriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu duyurdu! Kolları sıvadık

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu duyurdu! Kolları sıvadık