Pursaklar Belediyesi evlere ücretsiz temizlik hizmetinden nasıl yararlanılır?

Pursaklar Belediyesi tarafından evlere ücretsiz temizlik hizmeti verilmesi, vatandaşların ilgisini çekti. Vatandaşlar ise bu durumdan nasıl yararlanacaklarını araştırıyor.

Pursaklar Belediyesi evlere ücretsiz temizlik hizmetinden nasıl yararlanılır?

Pursaklar Belediyesi, yaşlı, bakıma muhtaç ve özel gereksinimli vatandaşlar için belli çalışmalar yapıyor. Bu çalışmalar kapsamında ücretsiz ev temizliği hizmeti veriliyor.

Pursaklar Belediyesi, evlere ücretsiz temizlik imkanı sağlıyor ancak bazı durumlarda bu çalışmalar yapılabiliyor. Pursaklar Belediyesi tarafından, yaşlı, bakıma muhtaç ve özel gereksinimli vatandaşlara yönelik olarak ücretsiz ev temizliği hizmeti verilmeye devam ediyor.

KİMLER ÜCRETSİZ EV TEMİZLİĞİ HİZMETİNDEN YARARLANABİLİR?

Yoğun çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, konu hakkında şöyle konuştu:

‘‘Vatandaşlarımızın hayat kalitelerini yükseltmek adına var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu doğrultuda hareket ederek ev temizliği yapma konusunda sıkıntı yaşayan özel gerekisinimli, yaşlı ve bakıma muhtaç olan hemşehrilerimizin evlerini ziyaret ederek, ücretsiz temizlik hizmeti veriyoruz. Bizim için en önemli nokta 7’den 70’e her bir vatandaşımızın huzur ve mutluluk içinde hayatlarını idame ettirmeleridir. Bu anlayışla hareket ederek yaşlılarımızın, özel gereksinimli kardeşlerimizin ve bakıma muhtaç hemşehrilerimizin her an yanlarında olmaya ve onlara her an destek olmaya devam edeceğiz."

Pursaklar Belediyesi evlere ücretsiz temizlik hizmetinden nasıl yararlanılır?

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yetkilileri, başvuruda bulunan yaşlı, bakıma muhtaç ve özel gereksinimli vatandaşların ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılamayı sürdüreceklerini ifade etti.

Yukarıdaki şartlara uygun olan vatandaşlar, ücretsiz ev temizliği hizmetinden yararlanabiliyor. Öte yandan konu hakkında ayrıntılı bilgi almak için Yenimahalle Belediyesi'nin resmi internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER