ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi genç erkekleri Kapadokya'ya Gençlik Kampına gönderdi

Pursaklar Belediyesi genç erkekleri Kapadokya'ya Gençlik Kampına gönderdi

Pursaklar Belediyesi çeşitli dönemlerde ilçedeki genç erkek ve kızlara yönelik gerçekleştirdiği gençlik kampı etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Edinilen bilgiye 14-18 genç erkekler bu sabah Nevşehir'in Kapadokya bölgesine gönderildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi genç erkekleri Kapadokya'ya Gençlik Kampına gönderdi

Pursaklar Belediyesi ilçedeki gençleri eğitim hayatının yoğun temposundan uzaklaşmaları ve eğlenceli anlar yaşaması için şehir dışına göndermeye devam ediyor. Bu kapsamda ilçede ikamet eden ve yaptıkları başvuru sonrasında geziye gitmeye hak kazanan 14-18 yaş arasındaki erkekler bu sabah Pursaklar Belediye Binası'nın önünden otobüsler halinde Nevşehir'e doğru yola çıktı.

“ENERJİNİZİ TOPLAYIN VE GELİN”

Geziye gidecek gençlerin aileleri de evlatlarını uğurlamak için onlar  ile birlikte belediye binasının önüne geldi. Gençlik Kampları etkinlikleri kapsamında gerçekleşen etkinlikte gençlerin eğlenirken öğrenecekleri bir çok farklı aktivite gerçekleştirmeleri bekleniyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de geziye giden öğrencileri sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Enerjinizi toplayın ve gelin gençler. 14-18 yaş genç erkekleri, Nevşehir Kapadokya’ya gidiyorlar. Tek duamız sağ salim, neşe içinde gidip gelmeleri” ifadelerini kullandı.

PURSAKLAR BELEDİYESİ GENÇLERİ GEZDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Pursaklar Belediyesinden kız ve erkek gençlere yönelik dönem dönem etkinlikler gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Daha öncesinde kız öğrenciler içinde bir gençlik kampı etkinliği gerçekleştirilmesini sağlayan Pursaklar Belediyesi, kızları Çanakkale'ye göndermişti. Önümüzdeki aylarda da belediye tarafından gençlerin Türkiye'nin çeşitli bölgelerine gitmeleri adına yeni çalışmalar yapılması bekleniyor. Söz konusu gezilere katılan gençlerin aileleri de yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade ediyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü Voleybol Takımı final etabında ilk rakibi Sakarya Voleybol

MKE Ankaragücü Voleybol Takımı final etabında ilk rakibi Sakarya Voleybol