ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi günün yarıyıl tatili programını açıkladı

Pursaklar Belediyesi günün yarıyıl tatili programını açıkladı

Pursaklar Belediyesi öğrenciler için hazırladığı tatil programı kapsamında günün programını duyurdu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi günün yarıyıl tatili programını açıkladı

Geçtiğimiz günlerde ülkemizdeki milyonlarca öğrenci karne heyecanı yaşamış, derslerin ve sınavların yoğun temposundan uzaklaşmak için tatil dönemine girmişti.

Öğrencilerin yarıyıl tatili döneminde öğrencilerin eğlenerek vakit geçirmesinin önemini vurgulayan Pursaklar Belediyesi yapmış olduğu sosyal hizmetlerine bir yenisini daha geçtiğimiz günlerde eklemişti.

Pursaklar Belediyesi geçtiğimiz günlerde alınan karar doğrultusunda ilçe öğrencileri için hazırlanan yarıyıl tatili eğlence programları hazırlamış ve onların güzel vakit geçirmeyi amaçladığını aktarmıştı. 

“Yarıyıl Tatilinde Karne Hediyeniz Bizden” sloganı ile hazırlanan takvimde bir çok gösteri ve çocuk tiyatrosu gösterisinin yer aldığı bildirilirken, programların ilçenin 5 farklı noktasında yapılacağı açıklanmıştı.

BUGÜN HANGİ ETKİNLİKLER OLACAK?

Yapılacak etkinlikler kapsamında bugün Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin bir paylaşımda bulundu. Çetin'in yaptığı paylaşımda ilçede bugün saat 13:00'da Saray Kültür Merkezi'nde “Yaramaz Kukla Fiko” ve Altınova Mahalle Konağı'nda “Balon Şov”, saat 14:00'da ise Pursaklar Yaşam Merkezi'nde “Bubblee Şov” adlı etkinliklerin yapılacağı öğrenildi.

Pursaklar'da ikamet eden çocukların ve velilerinin söz konusu etkinliklere yoğun bir katılım göstermesi beklenirken etkinliklerin 3 Şubat'a kadar devam edeceği aktarıldı. Etkinliklerinde gençlerin rahat bir şekilde ulaşmaları ve daha sonrasında evlerine güvenle dönmeleri adına öğle saatlerine konulduğu da göze çarpan bir diğer husus oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Halkbank İzmir'de Arkas ile karşılaşacak

Halkbank İzmir'de Arkas ile karşılaşacak