ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi Hokey U-16 Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapıyor

Pursaklar Belediyesi Hokey U-16 Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapıyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçede devam eden Hokey U-16 Şampiyonasına katıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi Hokey U-16 Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapıyor

Ankara'da Pursaklar ilçesinde sportif anlamda önemli günler yaşanıyor. Özellikle genç yaşlardaki sporcuların yaptığı turnuvalar ve onlara yönelik gerçekleştirilen etkinlikler her yaştan insan tarafından beğeni ile karşılanırken, ülke sporunun geleceğine dair umutların artması sağlanıyor.

Son olarak Ankara'dan gelen bir haber daha okuyanları mutlu etti. Ankara'da Pursaklar Belediyesi ilçede devam eden ve ev sahipliği yaptıkları Hokey U-16 Şampiyonası'nın tüm heyecanı ile devam ettiğini aktardı. Konu ile ilgili Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin bir paylaşımda bulundu.

11 AYRI ŞEHİRDEN 24 TAKIM

Başkan Çetin “Hokey U-16 Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapıyoruz. 11 ayrı şehirden gelen 24 takım kıyasıya yarışıyor. Bütün sporculara ve heyetlere Pursaklara hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Başkan Çetin ayrıca devam eden müsabakaları yerinde takip etti. Sporcularla yakından ilgilenen ve onlara başarı dileklerinde bulunan Çetin takımlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Pursaklarlı vatandaşlarda ülkemizin dört bir yanından gelen ve yaşadıkları ilçede birinciliğe uzanmak için mücadeleler yapan sporcu gençlere destek oldular. Maçları yakından takip eden ve bu heyecana ortak olan Pursaklar vatandaşlar ilçelerinde spor faaliyetlerinin artarak devam etmesi temennisinde bulundular.

24 takımın mücadele ettiği ve büyük mücadelelere sahne olan Türkiye Şampiyonası önümüzdeki günlerde yapılacak final maçları ile son bulacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk Telekom'un ligdeki kabusu devam ediyor

Türk Telekom'un ligdeki kabusu devam ediyor