ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere desteklerini ulaştırmaya devam ediyor

Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere desteklerini ulaştırmaya devam ediyor

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara belediye tarafından yardımlar düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Yardımları sistematik ve planlı bir şekilde ulaştırdığını belirten Pursaklar Belediyesinin hizmetleri ilçe halkı tarafından da memnuniyet ile karşılanıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere desteklerini ulaştırmaya devam ediyor

 PÜlke genelinde belediyeler, ilçe sınırları içinde yer alan vatandaşlarına yönelik çeşitli  programlar ile sosyal hayatlarında yaşadıkları sorunları gidermeye yönelik adımlar atıyor.

Vatandaşların gerek temel ihtiyaçları gerekse eğitim gibi konulardaki ihtiyaçlarını gideren belediyeler ilçelerinin gelişmeye devam etmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi de ihtiyaç sahiplerine geliştirdiği projeler ile yanındayız mesajı verdiklerini ifade etti.

İLÇE SAKİNLERİNE ÖNEMLİ DESTEKLER 

Pursaklar Belediyesi son 5 yılda hayata geçirdiği projeler ile ilçe genelinde bir çok insanın hayatına dokundu. 7'den 70'e ilçedeki tüm yaş gruplarının yararlanılabileceği projelerde yardım alması gereken kişiler yapılan detaylı çalışma sonucu belirlendi. Tebessüm Çarşısı ile ihtiyaç sahipleri ailelerin evlerine gıda ve eşya yardımı yapan Pursaklar Belediyesi, Pursaklar Kart sistemi ile çölyak hastalarına para desteği sağlayan belediye Kahramanmaraş depremlerinden dolayı ilçelerinde misafir ettikleri depremzedelere de gıda desteğinde bulundu.

Aşevi hizmeti ile yemek yapamayacak ihtiyaç sahiplerine her gün sıcak yemek götürme, yaşlı vatandaşlara evde kuaför hizmeti ile saç traşı ve evde temizlik hizmeti ile ev temizliği yapan  Pursaklar Belediyesi yeni doğan bebekleri de unutmadı.  “Hoş Geldin Küçük Hemşehrim” projesi ile, ilçede ikamet eden ailelerin dünyaya gelen bebeklere ilk hediyelerini veren Pursaklar Belediyesi çocuk esirgeme kurumundaki çocuklara bisiklet hediye etmek ve engelli vatandaşlara sosyal etkinlikler düzenleyerek onların morallerini yükseltmeyi amaçladı.

BAŞKAN ERTUĞRUL ÇETİN PROJELERİN DEVAMI MESAJINI VERDİ

Pursaklar Belediyesi Başkanı Ertuğrul Çetin'de bir kez daha aday olduğu Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde, söz konusu hizmetlerini yeni dönemde de devam ettirmek istediklerini ifade eden açıklamalarda bulundu. İlçe sakinlerinin yararlandıkları söz konusu belediye hizmetlerinden memnun olduğu gözlemlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 PMYO ve POMEM ertelenen eğitim sonu sınavları ne zaman, hangi gün yapılacak?

2024 PMYO ve POMEM ertelenen eğitim sonu sınavları ne zaman, hangi gün yapılacak?