ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin hesabına destek ödemesi yatırıyor!

Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin hesabına destek ödemesi yatırıyor!

Maddi durumundan dolayı geçinmekte zorlanan ailelere yönelik resmi kurumlar tarafından yardımlar sürüyor. Pursaklar Belediyesi de yapılan hizmetlere ek olarak şu ana kadar devam eden yardımı hakkında bir bilgilendirme yaptı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin hesabına destek ödemesi yatırıyor!

Çeşitli sebeplerden dolayı toplum seviyesinin altında gelir sahibi olan ya da hiç geliri olmayan ihtiyaç sahibi kimselere yönelik yardım çalışmaları yurt genelinde devam ediyor. Yılın her anında resmi ya da özel kuruluşlar eli ile yapılan yardımlar hakkında vatandaşlara da bilgilendirmeler yapılıyor.

PURSAKLAR BELEDİYESİ YÜZLERCE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE YARDIM YAPTI

Son olarak bir çok defa yaptığı yardımlar ile Ankara'nın ön plana çıkan yerel yönetimlerinden olan Pursaklar Belediyesi ilçe sakinleri olmak üzere kamuoyuna bir bilgilendirme paylaşımı yaptı. Pursaklar Belediye Başkan Ertuğrul Çetin sosyal medya hesabından ilçenin adını taşıyan Pursaklar Kart sahibi olan ihtiyaç sahiplerinin hesaplarına ne kadar yardım ödemesi yapıldığını açıkladı.

Başkan Çetin'in açıklamasına göre 132'si çölyak hastası olmak üzere toplamda 1747 ailenin Pursaklar Kart hesabına toplam 1.747.000 TL destek ödemesi yatırıldı. Başkan Çetin yapılan yardım miktarı ile ilgili “İnce eleyip sık dokuyoruz, sizlerin parasını gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Biz emanetçiyiz, emanetin sahibi sizlersiniz. Allah(cc) kabul etsin. Harcayanlarda güle güle harcasın”

SOSYAL AKTİVİTELER DÜZENLENİYOR

Maddi yardımlara ek olarak Pursaklar Belediyesi tarafından durumu el vermediği için sosyalleşme konusunda sorun yaşayan ilçe sakinlerine de açılan kurslar ve düzenlenen gezilerde yer alma fırsatı tanınıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Göktaş açıkladı! Ramazan öncesi SYDV'lere 837,3 milyon lira kaynak aktarıldı

Bakan Göktaş açıkladı! Ramazan öncesi SYDV'lere 837,3 milyon lira kaynak aktarıldı