ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahiplerine 700 TL'lik destek ödemesi yaptı!

Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahiplerine 700 TL'lik destek ödemesi yaptı!

Türkiye'de pek çok yardım programı kapsamında vatandaşlara sosyo-ekonomik destek sağlanıyor. Ankara'da belediyeler tarafından vatandaşlara ekonomik destekler sürerken Pursaklar Belediyesi, 700 liralık destek ödemesi gerçekleştirdiğini bildirdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahiplerine 700 TL'lik destek ödemesi yaptı!

Ülkemizde hükümetin aldığı kararlar kapsamında ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen kişilere çeşitli destekler sağlanıyor. Hükümetin kararı ile yapılan yardımlar bakanlıklar aracılığıyla vatandaşların hesaplarına aktarılırken belediyeler de vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Son dönemde yaşanan fiyat artışları vatandaşların bütçelerini zorlarken Pursaklar Belediyesi'nden açıklama geldi.

Ankara'daki ilçe belediyeleri çeşitli yardım programları ile dikkati çekerken Pursaklar Belediyesi'nden de bir son dakika açıklaması geldi. Haneye giren toplam gelirin asgari yaşam koşullarını karşılayamadığı ve geçim sıkıntısı yaşayan hanelere özel destek sağlayan Pursaklar Belediyesi, belirli şartlara bağlı olarak ihtiyaç sahiplerine ekonomik katkı sağlamaya devam ediyor.

PURSAKLAR BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞA DESTEK

Söz konusu destek ödemelerinden faydalanan binlerce vatandaş bulunurken Pursaklar Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklama ile ilçedeki geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara yapılan toplam ödeme miktarı paylaşıldı. Pursaklar Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) hesabı üzerinden yapılan açıklamada ''120’si Çölyak hastası olmak üzere toplamda 1516 ailenin hesabına 1.061.200 TL yatırdık. Güle güle harcayın.'' ifadelerine yer verildi.

purdaklar.jpg

PURSAKLAR KART'A 700 TL'LİK ÖDEME AKTARILDI

Pursaklar Belediyesi, 120'si Çölyak Hastası olmak üzere toplamda bin 516 ailenin PURSAKLAR KART hesabına 1 milyon 651 bin 200 lira yatırdıklarını kaydetti. ''Tek amacımız işimizi iyi yapmak'' diyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in girişimleri ile yardıma ihtiyaç duyan ilçe halkı için çeşitli destekler de devam ediyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da doğalgaz patlaması meydana geldi! Ölü ve yaralılar var

İstanbul'da doğalgaz patlaması meydana geldi! Ölü ve yaralılar var