ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi ilçede dolu dolu sömestr tatili etkinliklerine imza atıyor!

Pursaklar Belediyesi ilçede dolu dolu sömestr tatili etkinliklerine imza atıyor!

Ankara'daki ilçe belediyeleri tarafından yapılan sömestr tatili etkinlikleri yakından takip ediliyor. Ankara'da yapılan etkinlikler hız kesmeden devam ederken Pursaklar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikler de büyük bir ilgiyle sürüyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi ilçede dolu dolu sömestr tatili etkinliklerine imza atıyor!

Sosyal bir belediyecilik anlayışı ile ilçede pek çok farklı projeye imza atan Pursaklar Belediyesi, bu kez sömestr tatilini fırsat bildi. İlçede birbirinden farklı etkinliklerle çocukların dikkatini çekmeye devam eden Pursaklar Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında sömestr tatilinde çocuklara yönelik düzenlediği birbirinden farklı etkinliklere devam ediyor.

2023 - 2024 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilindeki çocuklar için gün boyunca 5 farklı salonda düzenlenen birbirinden farklı etkinliklerde çocuklar doyasıya eğlenmeye devam ediyor. Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen bu etkinliklere yoğun ilgi de devam ediyor. 

PURSAKLAR'DA ÇOCUKLAR DOYA DOYA EĞLENİYO

Pursaklar Belediyesince çocukların eğlenerek zaman geçirmeleri için iki hafta boyunca çok sayıda etkinlik hazırlayan ve düzenleyen onları yalnız bırakmayan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, miniklerin sevincine ve mutluluklarına şahit oldu. 

‘‘5 farklı mahallemizde ve salonumuzda gerçekleştirilen birbirinden farklı etkinliklerimizde salonlarımız hınca hınç doluyor’’ değerlendirmesinde bulunan Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, çocukların yarıyıl tatilini iyi değerlendirmeleri için dolu dolu etkinlik programı düzenlediklerini belirtti. 

Bu çerçevede önemli açıklamalara yere veren Başkan Çetin; ‘‘Çocuklara yönelik dolu dolu sömestr tatil programına hızla devam ediyoruz. Etkinlik dolu günleri kaçırmamak adına lütfen takipte kalın’’ dedi. İlçede belediyelerin etkinliklerine yoğun katılım sağlarken hem aileler hem de öğrenciler belediyeye teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaragücü ilk transferini yaptı! Riccardo Saponara imza için geliyor

Ankaragücü ilk transferini yaptı! Riccardo Saponara imza için geliyor