ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi ilçede sahnelenecek yeni tiyatro oyununu duyurdu!

Pursaklar Belediyesi ilçede sahnelenecek yeni tiyatro oyununu duyurdu!

Pursaklar Belediyesi tarafından vatandaşlara düzenlenen kültürel ve sosyal etkinlikler kapsamında yeni bir bilgilendirme yapıldı. Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde düzenlenecek "Binbir Gece Masalları" oyununa tüm vatandaşlar davet edilirken biletler kısa sürede tükendi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi ilçede sahnelenecek yeni tiyatro oyununu duyurdu!

Ankara Pursaklar'da ilçe belediyesinin girişimleri ile kültür-sanat etkinlikleri düzenlenmeye devam ediliyor. İlçe halkının da yoğun ilgi gösterdiği gözlemlenen etkinliklere gelen vatandaşlar keyif dolu anlar yaşadıklarını belirtiyor.

2 GÜN ÜST ÜSTE OYNANACAK

Son olarak Pursaklar Belediyesi tarafından ilçe sınırları içinde yer alan Devlet Tiyatroları sahnesinde kült yapımlardan olan “Binbir Gece Masalları” adlı oyunun sergileneceği duyurulmuştu. Vatandaşların davet edildiği bu tiyatro gösterisine büyük bir talep gösterildiği öğrenildi. Konu ile ilgili konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin “Pursaklar Sahnesi’nde oyun izlemek artık büyük ayrıcalık. Binbir gece masalları biletleri tükendi" diyerek oyunun kapalı gişe oynanacağını açıkladı.

Kısa sürede biletleri tükenen gösterinin 2 gün boyunca üst üste oynanacağı açıklandı. Edinilen bilgiye göre Binbir Gece Masalları adlı tiyatro gösterisi 22 Şubat ve 23 Şubat 2024 saat 20:00'da Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde oynanacak. Christian Grau-Stef'in tiyatroya uyarladığı ve Doğan Ertener ile Fatoş Urgancı'nın Türkçeye çevirdiği oyunu Funda Mete yönetecek.

“SANAT DOLU GÜNLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK”

Geçtiğimiz dönemlerde Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de ilçede düzenlenen tiyatro etkinlikleri hakkında gösterilen ilgi için “Vatandaşlarımızın bu ilgisine olumlu yanıt vermeye devam edip, kültürel ve sanatsal etkinliklere yönelik yatırımlarımız artarak devam ettireceğiz. İlçemizde sanat dolu günler hız kesmeden devam edecek” diyerek gösterilerin devam edeceği müjdesini vermişti.

Perşembe ve Cuma akşamları sahnelenecek oyunlarda vatandaşların keyifli anlar geçirmesi tahmin ediliyor. Etkinlik sonrası Pursaklar Belediyesi ve Belediye Başkanının hesaplarından görseller paylaşılması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Yerlikaya duyurdu! Ankara dahil 5 ilde DEAŞ operasyonu

Bakan Yerlikaya duyurdu! Ankara dahil 5 ilde DEAŞ operasyonu