ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi ilçedeki 14 - 18 yaş arası gençler için kamp programına devam ediyor!

Pursaklar Belediyesi ilçedeki 14 - 18 yaş arası gençler için kamp programına devam ediyor!

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçedeki sosyal etkinlikler devam ediyor. İlçede ikamet eden gençler için birbirinden farklı gezi programlarına imza atan Pursaklar Belediyesi, 14 - 18 yaş arası gençler için düzenlediği kamp programları kapsamında bu kez Nevşehir ile devam ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi ilçedeki 14 - 18 yaş arası gençler için kamp programına devam ediyor!

Pursaklar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile ilçede ikamet eden gençler için birbirinden farklı eğitim ve etkinlik programları düzenlemeye devam ediyor. Gençlerin sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde bulunabilmeleri için birbirinden farklı pek çok etkinliğe imza atan Pursaklar Belediyesi, 14 - 18 yaş arası genç erkekleri, Nevşehir Gençlik Kampına  gönderdi.

İlçede ikamet eden genç kızlar ve erkekler için farklı farklı Gençlik Kampı programlarını sürdüren Pursaklar Belediyesi, gençlerin takdirini toplarken gönüllülük projesi kapsamında İtalya’da dil eğitimi, Gençlik Akademisi, Gençlik Konserleri, Yaz Konserleri, Kitap Günleri, Basın Akademisi, Elmadağ Kayak Şenlikleri gibi kültürel, sanatsal ve sportif birçok faaliyette gençlere yönelik birbirinden farklı etkinlikler düzenlemeye de devam ediyor. 

PURSAKLAR'DA GENÇLER YENİDEN KAMP YOLCUSU

Pursaklar Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliği ile Gençlik Kampı organizasyonları düzenlemeyi sürdürürken ‘’‘Çeşitli aktiviteler ve doğal hayatla iç içe unutulmaz günleri kaçırmamak adına gezi için başvurmayı unutmayın’’ diyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de gençlere yönelik projeleri devam ediyor.

Gençlerin birbirinden farklı sosyal ve kültürel etkinliklere katılabilmeleri için farklı organizasyon düzenlediklerini ifade eden Başkan Çetin; ‘‘Daha önce düzenlemiş olduğumuz Gençlik Kamplarına hiç katılamayan 14-18 yaş aralığındaki genç erkek kardeşlerimizi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu ve 75 kişiyi davet ettiği Nevşehir Gençlik Kampına yolcu edeceğiz. Çeşitli aktiviteler ve doğal hayatla iç içe unutulmaz günleri kaçırmamak adına gezi için başvurmayı unutmayın’’ ifadelerine yer verdi. 

Bu çerçevede 14 - 18 yaş aralığındaki genç erkeklere yönelik düzenlenecek olan Gençlik Kampı için Kültür Müdürlüğü’nde kayıt işlemlerine başlayan Pursaklar Belediyesi, 75 kişinin yolcu edileceği Gençlik Kampı ve Çanakkale Gezisi için kayıt tarihlerinin 6 Şubat Salı ve 7 Şubat Çarşamba günleri olduğunu açıkladı.  İlçede gezi programlarının da süreceği bildirildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekli aylık farkları bugün ödenmeye başlandı!

Emekli aylık farkları bugün ödenmeye başlandı!