ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi ilçedeki genç erkekleri Kapadokya'ya gönderdi

Pursaklar Belediyesi ilçedeki genç erkekleri Kapadokya'ya gönderdi

yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi ilçedeki genç erkekleri Kapadokya'ya gönderdi

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçedeki gençlere yönelik yapılan çalışmalar kapsamında bu sabah özel bir an yaşandı. Geçtiğimiz günlerde ilçedeki kız öğrenciler Pursaklar belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Çanakkale Eceabat ilçesine gençlik kampına gönderilmiş, kız çocuklarının yorucu şehir hayatı ve okul temposundan uzaklaşması için yapılan etkinlik memnuniyetle karşılanmıştı.

Kız çocuklarına yönelik gerçekleştiren organizasyonun ardından bu seferde erkek öğrenciler için bir organizasyon düzenlendi. Geçtiğimiz günlerde alınan başvurunun ardından Pursaklar Belediyesi ilçe ikamet eden 14-18 yaşındaki erkeklerden seçilenleri Nevşehir'de bulunan ve dünyaca meşhur olan Kapadokya'ya gönderdi.

“TEK DUAMIZ NEŞE İÇİNDE GİDİP GELSİNLER”

Konu ile ilgili bir paylaşımda bulunan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin “14-18 yaş genç erkekleri, Nevşehir Kapadokya’ya uğurladık. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile yürüttüğümüz proje kapsamında çok sayıda kız ve erkek öğrencimizi güzel Ülkemizin farklı illerinde kampa yollamaya devam ediyoruz. Aileler ile birlikte tek duamız sağ salim, neşe içinde gidip gelsinler” dedi.

Gençler ile sohbet eden ve onlara geçirecekleri sürecin tadını çıkarmaları temennisinde bulunan Başkan Çetin, aileler ile birlikte çocukları uğurladıkları anların görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Yola çıkan gençlerin aileleri de evlatlarının ücretsiz bir şekilde başka şehirlere gidip sosyalleşme imkanına sahip olduğu için Pursaklar Belediyesine teşekkür ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaragücü'nün Konyaspor deplasmanı için ek kontenjan talebi reddedildi

Ankaragücü'nün Konyaspor deplasmanı için ek kontenjan talebi reddedildi