ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi ilçedeki günün ara tatil eğlencelerini açıkladı

Pursaklar Belediyesi ilçedeki günün ara tatil eğlencelerini açıkladı

İlçedeki binlerce öğrenci için günler öncesinden hazırlıklarını tamamlayan ve duyurularını yapan Pursaklar Belediyesi kimsenin bu eğlenceden mahrum kalmaması için çalışıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi ilçedeki günün ara tatil eğlencelerini açıkladı

Pursaklar ilçesi son günlerde Ankara'da en çok adından söz ettiren ilçeler arasında kendine yer buldu. Sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında ilçedeki yarıyıl tatilindeki öğrencileri mutlu etmek için eğlenceler düzenleyen Pursaklar Belediyesi vatandaşlardan bir kez daha tam onay aldı.

İlçede geçtiğimiz günlerde yapılan paylaşımda Türkiye U-16 Hokey Şampiyonası düzenlendiği bildirilmiş, gençlere yönelik böyle bir etkinliğin Pursaklar ilçesinde yapılması herkes tarafından memnuniyet ve ilgi ile karşılanmıştı.

Bu faaliyete ek olarak Pursaklar Belediyesi 'de kendi öz imkanları ile çocuk vatandaşlara yönelik onları sevindiren adımlar atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Cuma günü karne heyecanı yaşanan binlerce Pursaklarlı öğrencinin heyecanlarının devam etmesi için Pursaklar Belediyesi tarafından etkinlikler gerçekleştiriliyor.

BUGÜN HANGİ ETKİNLİKLER VAR?

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de öğrencilerin bu heyecanına ortak olarak onların yanında oluyor. Geçtiğimiz günlerde Pursaklar Yaşam Merkezi'nde çocuklar ziyarette eden Başkan Çetin 23 Ocak Salı (Bugün) düzenlenecek etkinlikler ile ilgili hatırlatıcı bir paylaşım yaptı. 

Çetin “Ara Tatil Programında 23 Ocak Salı günü; Pursaklar Yaşam Merkezi'nde Sihirli Kumlar, Mühendisler, Mandala Atölyesi, Ahşap Boyama Atölyesi ve Kapla Etkinlikleri ,Saray Kültür Merkezi'nde Bilim Şov ve Karşıyaka Mahalle Konağı'nda Bubble Şov etkinliği gerçekleşecektir. Takipte Kalın. İyi Tatiller Çocuklar” dedi.

Pursaklar ilçesindeki tüm yarıyıl tatilindeki öğrencilerin katılımının sağlanması için yapılan hatırlatma paylaşımı takdirle karşılandı. Söz konusu eğlencelerin tatilin son günlerine kadar aktif bir şekilde devam etmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sincan Belediyesinden İhtiyaç sahibi ailelerin yanındayız mesajı

Sincan Belediyesinden İhtiyaç sahibi ailelerin yanındayız mesajı