ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi ilçedeki okullarda çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı

Pursaklar Belediyesi ilçedeki okullarda çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı

Pursaklar ilçesinde öğrencilerin daha rahat edebilmesi adına belediye ekipleri tarafından okullara ekipler gönderildi. İlçe okullarına giden hizmet ekipleri okulların bahçelerinde ve çevresinde faaliyetlerine başladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi ilçedeki okullarda çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı

Eğitim - Öğretim döneminin içinde olan öğrencilerin okullarında olumsuz bir ortam oluşmaması adına Pursaklar Belediyesi harekete geçti. Okulların daha güvenli ve sağlıklı bir ortama sahip olması adına Başkan Ertuğrul Çetin'in talimat verdiği öğrenildi.

OKULLARDA BAKIM ÇALIŞMASI

Pursaklar Belediye Başkanlığı tarafından önceki aylarda da öğrenci ve eğitim odaklı hizmetler hayata geçirilmişti. Söz konusu çalışmalara öğrencilere kitap desteği, şehir dışı gezileri ve kırtasiye yardım gibi önemli hamleler yapılmıştı. Öğrencilere çok önem verdiğini dile getiren ve onların güzel ve eksiksiz bir şekilde eğitim görmeleri için çalıştıklarını ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin okullarda bakım çalışması talimatı verdi.

Edinilen bilgiye göre Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçe okullarında çevre düzenlemesi ve bakım çalışmaları yapılması için ekipleri görevlendirdi. Bu doğrultuda okullara giden belediye çalışanları uygun görülen şekilde gerekli müdahaleleri yapmaya başladı. Konu ile ilgili konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şartlar eğitim alabilmeleri için belediye imkânlarını seferber ederken, sağlıklı ortamlarda eğitim alabilmeleri için okullara da gerekli destekleri veriyoruz. Birçok okulumuzun fiziki şartlarına katkıda bulunuyoruz. Şuanda da ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

“GEREKLİ DESTEĞİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Bu çalışmanın son olmadığını aktaran Başkan Çetin “Okullarımıza, geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimize ve öğretmenlerimize dün olduğu gibi bugün de, yarın da gerekli desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Okul yönetimleri de Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirttiler.  Ayrıca okul yönetimleri  görevli çalışanlara bu konuda teşekkür ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Parka bahçeye ormana giden Ankaralılar! Aktif dönem başladı sinsice vücudunuza yerleşiyor

Parka bahçeye ormana giden Ankaralılar! Aktif dönem başladı sinsice vücudunuza yerleşiyor