ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi ilçedeki vatandaşları kültür ve sanat kursları ile buluşturmaya devam ediyor!

Pursaklar Belediyesi ilçedeki vatandaşları kültür ve sanat kursları ile buluşturmaya devam ediyor!

İlçede düzenlediği kurs programları ile vatandaşların gündeminde yer alan Pursaklar Belediyesi, kültür ve sanata verdiği önem her defasında vurguluyor. Pursaklar Belediyesi tarafından ilçedeki vatandaşlar için düzenlenen kurs programlarına da vatandaşların ilgisi devam ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi ilçedeki vatandaşları kültür ve sanat kursları ile buluşturmaya devam ediyor!

Pursaklar Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri ile adını duyurmaya devam ediyor. İlçedeki çalışmaları ile vatandaşların gündeminde yer edinen Pursaklar Belediyesi kültür, sanat ve eğitim programlarını da sürdürüyor. Pursaklar ilçesinde 7'den 70'e her vatandaşa uygun kurs ve eğitim programı yer alırken Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Yaşam Merkezi’nde 7’den 70’e yaş farkı gözetmeksizin sanat, kültür, müzik, bilim, teknoloji, eğitim, spor, kurslarında eğitim alan öğrencileri yakından takip ediyor. 

Pursaklar Belediyesi tarafından her yaştan vatandaşa yönelik, bilim, teknoloji, eğitim, spor, sanat, kültür, müzik alanında bireylerin becerilerinin eğitmenler gözetiminde arttırılması, gelişmelerine olanak sağlamak adına açılan kurslar yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Bu çerçevede Başkan Çetin'de kurslara zaman zaman ziyaretler gerçekleştiriyor.

KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ PURSAKLAR'DA

‘’Kültürün ve Sanatın Işığı Pursaklar’da Yükseliyor'' diyen Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, kurslara yoğun ilgi gösteren başta gençler ve çocuklar olmak üzere tüm vatandaşların gelişimini yakından takip ettiğini belirtiyor.

Başkan Çetin, son olarak Pursaklar Belediyesi Yaşam Merkezindeki Ney kursunda eğitim alan kursiyerlerin dersine katıldı. ‘‘Kursiyerlerimizin eşsiz Ney sesini dinlemek çok keyifliydi’’ diyen Başkan Çetin, 7’den 70’e tüm vatandaşlara, yeteneklerini keşfetme ve geliştirme imkanı sunduklarının altını çizdi. 

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin; ‘‘Yeteneklerini keşfetmek ve sanatsal faaliyetlerimizde yer almak üzere Ney kurslarımıza müracaat eden hanım kardeşlerimizin dersine katıldım.'' derken ‘’Kursiyerlerimizin eşsiz Ney sesini dinlemek çok keyifliydi. Kısa sürede başardıklarını gördüm. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Sanata, bilime ve müziğe ilgi duyan ve yeni beceriler kazanmak isteyen tüm vatandaşlarımızı, kurslarımıza davet ediyorum’’ değerlendirmesinde bulundu. Bu çerçevede Başkan Çetin, ilçede kültür ve sanat ışığının sönmeyeceğini kaydetti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği Antalya kampını bugün noktalıyor

Gençlerbirliği Antalya kampını bugün noktalıyor