ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi ilçeye 5 yılda 64 yeni park kazandırdıklarını açıkladı!

Pursaklar Belediyesi ilçeye 5 yılda 64 yeni park kazandırdıklarını açıkladı!

Pursaklar Belediyesinin ilçeye olan yatırımları ve çalışmaları devam ediyor. İlçeye yeni yatırımlar kazandıran Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in 5 yıllık çalışma tablosuna dair veriler açıklanmaya devam ederken bu kez ilçeye 5 yılda 64 yeni parkın kazandırıldığı bildirildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi ilçeye 5 yılda 64 yeni park kazandırdıklarını açıkladı!

Ankara'nın ilçe belediyeleri seçim süreci yaklaşırken yeni açıklamalara yer vermeye devam ediyor. 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimler için AK Parti'den yeniden Pursaklar Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Ertuğrul Çetin'in 5 yıllık bilançosu da açıklanmaya devam ediyor. Sosyal bir belediyecilik anlayışı ile Pursaklar'a 5 yıldır hizmet ettiğini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yaptığı çalışmalara ilişkin bilgiler verirken yeni bir açıklamaya yer verdi. 

Pursaklar ilçesini görsel açıdan daha estetik ve modern hale getirmek için mesai harcayan Pursaklar Belediyesi, çocukların oyunlar oynayacağı, ailelerin açık alanda spor yapıp vakit geçirebileceği yeşille iç içe olan  64 yeni parkı 5 yılda ilçeye kazandırdı.  

PURSAKLAR İLÇESİNE 64 PARK KAZANDIRILDI

Pursaklar ilçesi genelinde 35 parkı sıfırdan yenileyen Pursaklar Belediyesi, yeni parklar, yeni yeşil alanları ve çocuk oyun alanlarını artırarak 29 yeni parkı da  vatandaşların hizmetine sundu. 

‘‘Tüm hemşehrilerimize hitap eden 64 estetik, kullanışlı ve modern yeni parkı ilçemize kazandırdık’’  diyen Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ‘’Sıfırdan yenilediğimiz ve ilçeye kazandırdığımız parklarımızın büyük rağbet görüyor olması, bizleri ziyadesi ile memnun ediyor.

64 yeni parkımızı ilçemize kazandırarak ne kadar doğru bir adım attığımızı görme büyük gurur verici. Bu gayretle çalışmalarımızı sürdürerek, vatandaşlarımızın hayatına dokunacak projeler üretmeye devam edeceğiz’’ değerlendirmesinde bulundu.

Bu çerçevede yeniden başkan seçilmesi durumunda da ilçedeki projelerin hız kesmeden devam edeceğine değindi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da sahte denklik operasyonu! Ortaöğretim mezunu olup üniversiteye girmişler

Ankara'da sahte denklik operasyonu! Ortaöğretim mezunu olup üniversiteye girmişler