ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi ilçeye nefes aldırıyor!

Pursaklar Belediyesi ilçeye nefes aldırıyor!

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, vatandaşlarına pek çok farklı noktada yaptığı projelerle hizmet veren Pursaklar Belediyesi, ilçe meydanlarıyla takdir toplamaya devam ediyor.
Pursaklar Belediyesi ilçeye nefes aldırıyor!

Ankara'da, dev projeleri ve sosyal belediyecilik anlayışıyla öne çıkan belediyelerden biri olan Pursaklar Belediyesi, ilçeye sunduğu hizmet ile vatandaştan tam not alıyor. Özellikle Pursaklıların buluşma noktaları haline gelen ilçe meydanlarıyla nefes aldıran projelerine aralıksız devam ediyor. 

Pursaklar Belediyesi'nin Pursaklıların hizmetine sunduğu meydanlar ise şu şekilde: 

Hicret Meydanı

Yenilenen Hicret Meydanı, yeşil alan ve cami avlusu başta olmak üzere dönüşüme girdi. Yeni meydan, resmi törenlere ev sahipliği yapması için özel tasarlandı. 

Muhsin Yazıcıoğlu Meydanı

Muhsin Yazıcıoğlu Meydanı, ilçenin merkezinde bulunuyor ve halkın nefes alabildiği oturma alanları ile en çok tercih edilen meydanlardan biri olma özelliği taşıyor. 

Şehitlik Meydanı

Şehitlik Meydanı, milli bayramlar, dini bayramlar ve önemli günlere ev sahipliği yaparken, Pursaklıların bu özel günlerde bir araya gelmelerini sağlıyor. 

İlk Yerleşim Meydanı

Belediye,  Yunus Emre Mahallesi Eskiköy girişinde toprak kayma riskine karşı diktiği Sedir, Karaçam ve Ihlamur Ağaçları ardından alanın ön kısmını da Pursaklıların doğayla iç içe vakit geçirebileceği İlk Yerleşim Meydanı'na dönüştürdü. 

Altınova Merkez Cami Meydanı

Yine aynı şekilde Pursaklıların önemli günlerde bir araya geldiği bir alan olarak Altınova Merkez Cami Meydanı hizmete sunuldu. 

Yuva Mahallesi Meydanı

Yuva Mahallesi Meydanı, mahalleye yeni bir kimlik kazandırırken çocukların da doyasıya eğlenebildiği bir alan haline geldi.

Pursaklar Belediyesi, vatandaşlarına sunduğu hizmetlerde sınır tanımıyor. İlçenin huzuru ve vatandaşların refahı için çalışmalarını sürdüren belediye, mega projeleriyle Pursaklıların gönlüne taht kuruyor. 

Haberankara.com 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mamak Belediye Başkanı Köse başarılı belediye başkanı ödülünün sahibi oldu

Mamak Belediye Başkanı Köse başarılı belediye başkanı ödülünün sahibi oldu