ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi iş arayan vatandaşlarını işverenler ile bir araya getiriyor

Pursaklar Belediyesi iş arayan vatandaşlarını işverenler ile bir araya getiriyor

Pursaklar ilçesinde belediye tarafından iş arayan vatandaşların istihdam edilmesi için çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi yapılan hizmete dair yeni bir bilgilendirme yaptı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi iş arayan vatandaşlarını işverenler ile bir araya getiriyor

Günümüzde dünyanın bir çok ülkesinde ortadan kaldırılmak istenen ilk sorunlar arasında işsizlik yer alıyor. Ülkemizde de işsizlik problemini çözmek ve vatandaşların istedikleri işlere sahip olmaları için çeşitli adımlar atılıyor.

PURSAKLAR BELEDİYESİ İŞ BULUŞMALARI DÜZENLİYOR

Konu ile ilgili olarak Ankara'nın Pursaklar ilçesinde iş arayan vatandaşlar için önemli bir hizmet veriliyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in de yakından ilgilendiği işsizlik sorunu için atılan adımdan şu ana kadar bir çok insan yararlandı. İş arayan vatandaşları işverenler ile bir araya getiren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin yapılan hizmet ile ilgili soruları gidermek adına önemli ifadeler kullandı.

“AMACIMIZ BİR TANE BİLE HEMŞEHRİMİZİN İŞSİZ KALMAMASI”

İlçelerinde ikamet eden ve iş sahibi olmak isteyen vatandaşlar için düzenlenen hizmet hakkında konuşan Başkan Çetin “Hemşehrilerimizin evine ekmek götürmelerine aracılık etmek adına İstihdam Şefliğimiz aracılığı ile işletmelerimizle sürekli iletişim halindeyiz. Esnaflarımızın eleman ihtiyacı doğrultusunda vatandaşlarımızla iletişime geçerek İş Buluşmaları düzenliyoruz. Amacımız bir tane bile hemşehrimizin işsiz kalmaması. Bu doğrultuda düzen olduğu gibi bugün de, yarın da iş arayan vatandaşlarımız için gayret göstermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Edinilen bilgiye göre Pursaklar Belediyesi tarafından son 1 yıl içerisinde 36 tane iş buluşması düzenlendi. Yapılan hizmet aracılığı ile iş sahibi olan vatandaşlarda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da FETÖ, uyuşturucu ve ruhsatsız silah operasyonları sonucunda 4 şüpheli gözaltına alındı

Ankara'da FETÖ, uyuşturucu ve ruhsatsız silah operasyonları sonucunda 4 şüpheli gözaltına alındı