ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi iş arayanlar için yeni iş imkanları sunuyor

Pursaklar Belediyesi iş arayanlar için yeni iş imkanları sunuyor

Ankara'da ilçe belediyeleri vatandaşların refah içinde yaşamaları için çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Pursaklar belediyesi iş arayanlara yeni iş imkanları sunuyor.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar Belediyesi iş arayanlar için yeni iş imkanları sunuyor

Ankara'da ilçe belediyeleri çalışmaları ve halka sundukları imkanları ile takdir toplamaya devam ediyor. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere bütün ilçe belediyeler bölge halkının refah seviyesini arttırmak için projelerine devam ederken Pursaklar Belediyesi her hafta düzenlediği istihdam Şefliği aracılığı ile vatandaşlara iş imkanı sunmaya devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi yaptığı çalışmalar ile adından sıkça bahsettirirken aynı zamanda iş verenler ve iş arayanlar arasında köprü oluşturarak bölgede istihdamı sağlamaya devam ediyor.

umudun-adi-pursaklar-belediyesi-16376964-amp.jpg

8 AYDA 24 İŞ BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi, İstihdam Şefliği aracılığıyla her hafta iş arayan onlarca kişiye yeni iş imkanları sunmayı devam ediyor.

screenshot-6.jpg

Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren İstihdam Şefliği aracılığıyla vatandaşların iş sahibi olup, para kazanmaları için esnaflarla iletişime geçerek ilçe halkının istihdam edilmesi için çalışmalarına devam ediyor.

1.jpg

Kişilerin mesleği olsun yada olmasın herkese iş imkanı sağladıklarını dile getiren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "İşletmelerle sürekli iletişim halinde kalarak iş buluşmaları düzenliyoruz. Geride kalan 8 ayda 24 iş buluşması düzenledik. İş arayan ve işveren arasında köprü olmaya devam edeceğiz" dedi.

f8povgsxsaa1nxd.jpg

350 PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Pursaklar Belediyesi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Sincan OSB'de bulunan Akü Fabrikasına 20-45 yaş aralığında 350 kişilik bay ve bayan personel alımı yapılacağını duyurdu. İş buluşması bugün (18 Ekim Çarşamba) Pursaklar Belediyesi Ana Hizmet Binası 5. Kat Meclis Salonunda gerçekleşecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji resmen ALARM VERDİ! 14 ilde sarı kodlu uyarı yapıldı Ankara'ya çok feci geliyor

Meteoroloji resmen ALARM VERDİ! 14 ilde sarı kodlu uyarı yapıldı Ankara'ya çok feci geliyor