ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi iş verenle iş arayanları buluşturdu

Pursaklar Belediyesi iş verenle iş arayanları buluşturdu

Ankara'da ilçe belediyeleri vatandaşların refah içinde yaşamaları için çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Pursaklar belediyesi iş arayanları ve e-ticaret firmalarını bir araya getirdi.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar Belediyesi iş verenle iş arayanları buluşturdu

Ankara'da ilçe belediyeleri çalışmaları ve halka sundukları imkanları ile takdir toplamaya devam ediyor. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere bütün ilçe belediyeler bölge halkının refah seviyesini arttırmak için projelerine devam ederken Pursaklar Belediyesi her hafta düzenlediği istihdam Şefliği aracılığı ile vatandaşlara iş imkanı sunmaya devam ediyor

Geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından duyuru yapan Pursaklar Belediyesi iş arayanları ve iş verenleri bir araya getireceğini söylemişti.

f9siaywxuaawdf4-1.jpg

PURSAKLAR BELEDİYESİ 8 AYDA 24 İŞ BULUŞMASINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Ankara'da Pursaklar Belediyesi bünyesinde geliştirdiği İstihdam Şefliği aracılığı ile her hafta yaşlı genç demeden iş arayan herkese iş imkanı sunuyor. Vatandaşların geçim sıkıntısına çözüm bulan Pursaklar Belediyesi esnaflarla iletişime geçerek ilçe halkının istihdam edilmesi için çalışmalarına devam ediyor.

f9siayzwcaatrkg-1.jpg

400 PERSONEL ALIMI YAPACAK OLAN FİRMA İLE BİR ARAYA GELİNDİ

Bugüne kadar bir çok gence iş imkanı sağlayan Pursaklar Belediyesi geçtiğimiz gün 400 personel alımı yapacak olan e-ticaret firması ile vatandaşları bir araya getirdi. İlçede yaşayıp da iş arayan bütün vatandaşlar toplantıya katılım sağladı.

Haberanakara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

Asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti