ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi işçi personellerinin maaşlarına zam yapıldığını açıkladı

Pursaklar Belediyesi işçi personellerinin maaşlarına zam yapıldığını açıkladı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, belediye bünyesinde çalışan işçilerin maaşlarında iyileştirmeye gidildiğini duyurdu. Başkan Çetin'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama çalışanlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi işçi personellerinin maaşlarına zam yapıldığını açıkladı

Pursaklar ilçesinde belediye bünyesinde işçi olarak çalışan personeller için sevindirici haber Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından verildi. İmzalanan protokol ile çalışanların maaşlarında iyileştirme yapıldığı açıklandı.

BAŞKAN ÇETİN VE HAK-İŞ HİZMET-İŞ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ERSOY BİR ARAYA GELDİ

Hak-İş Hizmet-İş Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy ve beraberindeki heyet ile beraber Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ile bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Ersoy kurumlarına üye olan tüm vatandaşların özlük haklarının iyileştirilmesi ile ilgili taleplerini iletti. Başkan Yardımcısı İdris Ersoy ayrıca söz konusu isteklerinin arka planında yatan artan zamlar ve enflasyon gibi nedenleri de Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'e aktardı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de işçi personellerinin talepleri konusunda belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek maaşlarda iyileşme yoluna gideceklerini söyledi. İki isim görüşmenin ardından alınan kararlar ile ilgili anlaşmaya imza attı.

Söz konusu anlaşma ile ilgili  “Hak-İş Hizmet-İş Genel Başkan Yardımcısı Sn. İdris Ersoy ve işçi personellerimizin taleplerine duyarsız kalmadık. Sözleşme süresi gelmeden ek protokolle maaşlarında iyileştirme yaptık. İşçilerimizin sizlere sözleri var. Daha verimli, daha kaliteli, daha çok çalışacaklar ve yaptıkları iş ne olursa en iyisini yapacaklar” şeklinde konuştu.

KARAR MEMNUNİYET İLE KARŞILANDI

Yapılan anlaşma işçi personelleri ve aileleri tarafından memnuniyet ile karşılandı. Hak-İş Hizmet-İş Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy'da çalışanlara verilen destekten dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Mansur Yavaş Kaleciklilerle buluştu!

ABB Başkanı Mansur Yavaş Kaleciklilerle buluştu!