ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi istihdama köprü oldu! İş veren ve iş arayanlar buluştu

Pursaklar Belediyesi istihdama köprü oldu! İş veren ve iş arayanlar buluştu

Başkentte ilçe belediyeleri bölgede istihdamı sağlamak, huzur ve refah içinde yaşam sürdürebilmek için çalışmalarına devam ediyor. Pursaklar Belediyesi'de son olarak bölgede işsizliğe son vermek için kolları sıvadı.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar Belediyesi istihdama köprü oldu! İş veren ve iş arayanlar buluştu

Ankara'da ilçe belediyeleri hizmetlerine hız kesmeden devam ederken yürüttükleri çalışmalar ile takdir toplamaya devam ediyor. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere bütün ilçe belediyeleri ilçede vatandaşların refah seviyesini arttırmak için projeler üretmeye devam ediyor. Pursaklar Belediyeside her hafta düzenlediği İstihdam Şefliği aracılığı ile vatandaşlara iş imkanı sunuyor. Önceliği Gençlere veren belediye her kesimden vatandaşın derdine derman oluyor.

Geçtiğimiz günlerde işçi arayan fabrika için 101 kişiyle bire bir irtibata geçen belediye yetkilileri iş arayanları bizzat görüşmeye davet etti.

f-aqhq-beaa83wx.jpg

PURSAKLAR BELEDİYESİ 9 AYDA 25 İŞ BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

Pursaklar Belediyesi bünyesinde geliştirdiği İstihdam Şefliği aracılığı ile her hafta önceliği gençlere vererek her kesimden insana iş imkanı sunuyor. Vatandaşların geçim sıkıntısına çözüm bulan Pursaklar Belediyesi, 100 kişilik personel alımı yapacak olan fabrika için 101 kişi ile görüşme sağladı. 22 kişi görüşmeyi kabul etti. Sosyal medyadan ise bu ilanı 11 kişi görüp görüşmeye gitti. Toplamda ise 17 iş arayan vatandaş görüşmeye katıldı.

f-aqhq-akaa5wnp.jpg

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "100 kişilik personel alımı yapacak olan fabrika iş ilanı için, 101 kişiyi aradık. 22 kişi görüşmeyi kabul etti. Sosyal medyadan görüp gelen 11 kişi ile toplam 17 kişi görüşmeye katıldı.

screenshot-4.jpg

İş arayan ve işveren arasında köprü olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serbest piyasada çiğ süt fiyatları yükseldi! Market raflarına süt zammı yansıdı

Serbest piyasada çiğ süt fiyatları yükseldi! Market raflarına süt zammı yansıdı