ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi istihdama köprü oluyor! 14700 TL maaşla 750 personel alımı yapılacak

Pursaklar Belediyesi istihdama köprü oluyor! 14700 TL maaşla 750 personel alımı yapılacak

Pursaklar Belediyesi, vatandaşların işsizlik sorunlarına çözüm bulmak üzere projelerine devam ediyor. İlçedeki işçi ve işverenlerin bir araya getirileceğini aktaran Pursaklar Belediyesi, yeni bir istihdama destek olmak üzere ilan yayımladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi istihdama köprü oluyor! 14700 TL maaşla 750 personel alımı yapılacak

Ülkemizde işsizlik sorunu ile mücadele sürüyor. Bu kapsamda ilçe belediyeleri birbirinden farklı projelere imza atmaya devam ederken yeni açıklamalar da art arda geliyor. Ankara'nın ilçe belediyeleri başarıları ile adlarından söz ettirirken vatandaşlara istihdam sağlamaya, işçi ve işveren arasında köprü olmaya devam ediyor.

Hizmetlerine devam eden Pursaklar Belediyesi, işsizliğe çözüm bulmak üzere çeşitli istihdamlar sağlamaya devam ederken yeni bir ilanla heyecan yarattı. Pursaklar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile her geçen gün yeni bir proje ile adından söz ettirirken resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı bir paylaşımla işçi ve işvereni bir araya getirerek ilçedeki vatandaşın istihdamına katkı sağlayacağını duyurdu.

PURSAKLAR BELEDİYESİ İSTİHDAMDA KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYOR

Pursaklar Belediyesi'nin faaliyetleri devam ederken ilçedeki eksik ve ihtiyaçlar doğrultusunda yatırımları da sürüyor. Yatırımların yanı sıra istihdam kapılarını da aralayan Pursaklar Belediyesi, çeşitli projelere imza atmayı sürdürürken resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yeni bir duyuruya yer verdi. Resmi Twitter (X) hesabı üzerinden ''Hemşehrilerimize yeni iş imkanları sunmaya devam ediyoruz.'' açıklamasına yer veren Pursaklar Belediyesi, Pursaklar Belediyesi 5. Kat Meclis Toplantı Salonu'nda saat 14.00'da işçi ve işvereni buluşturacağını açıklayarak ilanla ilgili detayları duyurdu.

ekran-goruntusu-2023-09-22-105728.png

750 ERKEK PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan açıklamadan hareketle; Gölbaşı'nda Marketler Zinciri Ana Deposunda çalıştırılmak üzere 18 - 45 yaş aralığında erkeklerin işe alınacağı duyuruldu. Bu kapsamda koşulları açıklayan Pursaklar Belediyesi,

  • En Az İlköğretim Mezunu
  • Adli Sicil Kaydı Olmayan
  • Sağlık Engeli Bulunmayan 750 erkek depo personeli alımı yapılacak.

pursaklar-is.jpg

Maaşın 14 bin 700 TL olacağı ve prim de verileceği kaydedilen iş ilanında her ay 500 TL alışveriş çeki verileceği bununla beraber servis hizmeti de sağlanacağı açıklandı. Vardiya Saatleri;

  • 08:00-16:30
  • 15:00-23:30
  • 23:00-08:00 olarak açıklandı.

Sizlerde başvuru koşullarını karşılıyorsanız 22 Eylül cuma günü Pursaklar Belediyesi 5. Kat Meclis Toplantı Salonu'nu saat 14.00'da ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mamak'ta Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında spor ve eğlence bir araya geldi!

Mamak'ta Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında spor ve eğlence bir araya geldi!