ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi istihdama köprü oluyor! 20-45 yaş arası personel alımı yapılacak

Pursaklar Belediyesi istihdama köprü oluyor! 20-45 yaş arası personel alımı yapılacak

Pursaklar Belediyesi, işsizlik sorunlarına çözüm bulmak üzere istihdama köprü olmaya devam ediyor. İşçi ve işverenleri bir araya getiren Pursaklar Belediyesi, yeni bir ilan yayımladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi istihdama köprü oluyor! 20-45 yaş arası personel alımı yapılacak

Türkiye'de işsizlik sorunu ile mücadele devam ediyor. Bu kapsamda belediyeler de birbirinden farklı projelere imza atmaya devam ederken yeni açıklamalar geliyor. Ankara'nın ilçe belediyeleri projeleri ile adlarından söz ettirirken Pursaklar Belediyesi vatandaşlara istihdam sağlamaya, işçi ve işveren arasında köprü olmaya devam ediyor.

Hizmetlerine aralıksız olarak devam eden Pursaklar Belediyesi, çeşitli istihdamlar sağlamaya devam ederken işsizliğe çözüm bulmak üzere yeni bir ilan yayımladı. Pursaklar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile her geçen gün yeni bir proje ile vatandaşın karşısına çıkarken resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı bir paylaşımla işçi ve işvereni bir araya getirerek vatandaşın istihdamına katkı sağlayacağını duyurdu.

PURSAKLAR BELEDİYESİ İŞ ARAYA KÖPRÜ OLUYOR

Pursaklar Belediyesi'nin ilçedeki eksik ve ihtiyaçlar doğrultusunda yatırımları sürüyor. Yatırımların yanı sıra istihdam kapılarını da aralayan Pursaklar Belediyesi, çeşitli projelere imza atmayı sürdürürken resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yeni bir duyuruya yer verdi. Resmi Twitter (X) hesabı üzerinden ''Hemşehrilerimize yeni iş imkanları sunmaya devam ediyoruz.'' sloganı ile işçi ve işvereni bir araya getiren Pursaklar Belediyesi, ''Yeni bir iş buluşması ile karşınızdayız. İş arayan tüm hemşehrilerimizi mutlaka bekliyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

ekran-goruntusu-2023-10-31-101433.png

40 ERKEK PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan açıklamadan hareketle; Altındağ Kavaklı Sanayi Sitesinde bulunan Mobilya Kenar Bandı Üretim Fabrikasına vardiyalı ve sabit gruba
40 erkek personel alımı yapılacağı duyuruldu.

res.jpg

Bu kapsamda koşulları açıklayan Pursaklar Belediyesi,

  • 20-45 yaş aralığında,
  • en az ilk öğretim mezunu,
  • adli sicil kaydı olmayan,
  • sağlık engeli olmayan,
  • askerliğini yapmış kişilerin başvuruda bulunabileceğini kaydetti. Yemek imkanı, servis imkanı ve fazla mesai imkanında olacağından bahsedilirken başvuru yapacak adayların 1 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 14:00'da Pursaklar Belediyesi Ana Hizmet Binası'nı ziyaret edebilecekleri kaydedildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisinin intihar ettiğine ilişkin Rektörlük'ten açıklama geldi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisinin intihar ettiğine ilişkin Rektörlük'ten açıklama geldi