ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi kadınlar için sıra gecesi düzenledi!

Pursaklar Belediyesi kadınlar için sıra gecesi düzenledi!

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçedeki çalışmalar devam ediyor. İlçede kadınlar için birbirinden faklı etkinliklere imza atan Pursaklar Belediyesi, bu kez düzenlediği sıra gecesi ile ilgili detayları paylaştı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi kadınlar için sıra gecesi düzenledi!

Sosyal ve kültürel etkinliklerle ilçe halkının dikkati çeken Pursaklar Belediyesi, birbirinden farklı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Pursaklar Belediyesi, ilçede ikamet eden yaşlı, kadın, çocuk, erkeklere yönelik pek çok etkinliğe imza atıyor. 

Pursaklar Belediyesine bağlı Hanım Evleri tarafından düzenlenen etkinlikler devam ederken bu  kez kadınlar için sıra gecesi düzenlendi. Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri tarafından düzenlenen sıra gecesi etkinliğinde kursiyerler, birbirinden güzel türküler seslendirerek doyasıya eğlendi. 

PURSAKLAR'DA KADINLAR SIRA GECESİNDE DOYASIYA EĞLENDİ

Pursaklar Belediyesine bağlı Hanım Evlerindeki kursiyerler bir yandan sosyalleşme imkanı bulurken bir yandan da yeni meslekler edinerek aile bütçesine katkı yapma fırsatı buluyor. 

Merkezdeki kursiyerler, düzenlenen sıra gecesi etkinliğinde seslendirilen türküler eşliğinde gün boyunca eğlendi. ‘‘Kadınlarımızın sosyal aktivitelere katılımları gün geçtikçe artıyor’’ diyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, önemli bir değerlendirmede bulundu. Hanım Evi kursiyerleri ile Altınova Mahalle Konağında gerçekleştirilen etkinlikte çiğköfte ve ayran ikram edilirken sıra gecesi etkinliği ilerleyen günlerde 4 farklı Hanım Evi kursiyerlerine yönelik olarak devam edecek.                                

‘’KADINLARIMIZIN SOSYAL AKTİVİTELERE KATILIMLARI GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR''

Hanım Evlerindeki kadınların yeni beceriler öğrenme, sosyalleşme ve çeşitli etkinliklerde gönüllerince eğlenme fırsatı bulduğunu belirten Pursaklar Belediye Başkanı Çetin; ‘‘Kadınlarımızın sosyal aktivitelere katılımları gün geçtikçe artıyor. Yıl boyunca Hanım Evleri bünyesinde gerçekleştirdiğimiz çeşitli faaliyetlerle kursiyerlerimizin kültür, sanat ve sosyal hayatına katkıda bulunuyoruz.'' dedi. 

Başkan Çetin, kursiyerlerin bir taraftan yeni beceriler öğrenirken, diğer taraftan da düzenlenen çeşitli etkinliklerle keyifli vakit geçirdiklerinden bahsetti. Sosyal gelişimlerini en üst seviyeye çıkarma yeni beceriler öğrenmek üzere tüm hanımları Hanım Evlerimize davet eden Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, kadınların eğitimleri için projelerine devam edeceğini kaydetti. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İngiltere'den geldi Antalya'da bir otele yerleşti! Her şey dahil 5 yıldızlı otele taşındı

İngiltere'den geldi Antalya'da bir otele yerleşti! Her şey dahil 5 yıldızlı otele taşındı