ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi Kapalı Spor Kompleksi açılışa hazırlanıyor

Pursaklar Belediyesi Kapalı Spor Kompleksi açılışa hazırlanıyor

Pursaklar Belediyesi'nin ilçeye yatırımları hız kesmeden devam ediyor. İlçede yapılan Kapalı Spor Kompleksi'nin açılışı için gün sayılmaya başladı. Yapılan çalışmalar hakkında güncel bilgileri ile Başkan Çetin verdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi Kapalı Spor Kompleksi açılışa hazırlanıyor

Spora ilgi duyan tüm vatandaşları yeni spor alanları ile buluşturmak için çalışmalarına devam eden Pursaklar Belediyesi, yeni projelere imza atmaya devam ediyor.

İlçedeki yatırımları devam eden Pursaklar Belediyesi, yeni yatırımlarını vatandaşla paylaşmaya devam ederken Kapalı Spor Kompleksi açılışı için geri sayıma başlandı.

PURSAKLAR’DA KAPALI SPOR SALONU AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Ayyıldız Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu, 2 farklı Kapalı Spor Salonu ve Okçuluk Spor Tesisindeki çalışmalarına devam ederken, Mimar Sinan Mahallesi Çimen Caddesi üzerine inşa ettiği yeni Kapalı Spor Salonu yapım çalışmalarında son aşamaya geldi.

4.jpg

Çevre düzenlemelerinin yapıldığı Kapalı Spor Salonunu gezen Başkan Ertuğrul Çetin, sporcuların yavaş yavaş deneme idmanlarına başladığı salonu, detaylıca ve titizlikle inceleyerek, gelinen son nokta hakkında yetkililerden bilgi aldı.

2.jpg

‘‘SPORCULARIMIZ DENEME İDMANI YAPTI’’

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Çimen caddesi üzerine inşa ettiğimiz kapalı spor salonumuz tamamlandı. Bir iki peyzaj işi devam ediyor. Sporcularımız deneme idmanı yaptı.

3.jpg

Birçok farklı branşta hizmet verecek olan bu muhteşem kapalı spor salonu adından söz ettirecek sporcuları ülkeye kazandıracağını hep birlikte göreceğiz.'' dedi. Açıklamalarına devam eden Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ''Salonumuzu kısa süre içerisinde tüm hemşehrilerimizin hizmetine açacağız.

1.jpg

Farklı branşlarda farklı şampiyonların Pursaklar’dan filizleneceğine olan inancımız tamdır. Yeni Spor Salonumuzun Pursaklarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ değerlendirmesinde bulundu.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Kulübü Derneği'nden Atatürk ve Ankara temalı sergi!

Ankara Kulübü Derneği'nden Atatürk ve Ankara temalı sergi!