ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi Kedi Evi uluslararası misafirleri ağırladı

Pursaklar Belediyesi Kedi Evi uluslararası misafirleri ağırladı

Hong Kong'tan gelen VIU TV Kanalı, The Cats Kingdom (Kedilerin Krallığı) belgeselini çekmek için Ankaraya geldi. Pursaklar Belediyesi VIU TV Kanalı'nı Kedi Evi'nde misafir etti.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar Belediyesi Kedi Evi uluslararası misafirleri ağırladı

Hong Kong'tan gelen V Gang Media Limited / VIU TV kanalı, şehirde yaşayan halk ve kediler arasındaki ilişkiyi konu alan The Cats Kingdom (Kedilerin Krallığı) belgeseli çekimi için Ankara'ya geldi. Pursaklar'da Ankara Kedilerine ev sahipliği yapan Kedi Evi'ni ziyaret etti. Pursaklar Belediyesi kanaldan gelen ekibi Ankara'ya yakışır en güzel şekilde misafir etti.

5.jpg

DÜNYA GENELİNDE YAYINLANACAK OLAN BELGESELDE ANKARA KEDİSİDE YER ALACAK

Hong Kong'tan gelen V Gang Media Limited / VIU TV Kanalı’nı Kedilerin Krallığı belgesel çekimi için Türkiye'de farklı illeri gezerken, Ankara'ya geldiler. Ankara kedilerine ev sahipliği yapan Pursaklar Belediyesi kanaldan gelen ekibi misafir etti.

Böyle bir şeye vesile oldukları için mutluluk duyduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Kültür mirasına sahip çıkarak, Ankara Kedisini dünyaya tanıtmanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Hong Kong'tan Kedilerin Krallığı belgesel çekimi için ilçemize gelen VIU TV Kanalı’nı Kedi Evimizde misafir ettik. Dünya genelinde yayınlanacak olan belgesel filmine Kedi Evimizin konu olacak olması büyük mutluluk verici. Devam eden belgesel çekiminde set ekibine başarılar diliyorum" dedi.

1.jpg

İl il gezip farklı yerlerdeki farklı kedilerin özelliklerini araştırıp görüntü toplayarak belgesel çeken V Gang Media Limited / VIU TV Kanalı The Cats Kingdom (Kedilerin Krallığı) adlı TV Programı çekimi için 7-16 Ekim 2023 tarihleri arasında Van, Ankara, Nevşehir, Konya, Antalya, Denizli, İzmir ve İstanbul’u ziyaret ederek belgesel çekimini tamamlayacak.

haberankar.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Ankara'nın başkent oluşunun yüzüncü yılına özel Sertap Erener konser verecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Ankara'nın başkent oluşunun yüzüncü yılına özel Sertap Erener konser verecek