ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi kırsaldaki vatandaşlar için Köy Fırını açıyor!

Pursaklar Belediyesi kırsaldaki vatandaşlar için Köy Fırını açıyor!

İlçe merkezine uzak yerleşim yerlerinde yaşayan vatandaşları için harekete geçen Pursaklar Belediyesi kırsal kesimlere köy fırınları açıyor. Vatandaşların kullanımına sunulan hizmet alanlarında vatandaşlar ekmek ve çörek gibi unlu mamullerini yapabiliyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi kırsaldaki vatandaşlar için Köy Fırını açıyor!

Pursaklar Belediyesi ilçenin merkez mahallelerine yaptığı yardıma ek olarak kırsal kesimdeki vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik adımlar atıyor. Bu kapsamda 9 mahalleye köy fırını yapıldı ve vatandaşların hizmetine sunuldu.

MAHALLE SAKİNLERİNİN İŞLERİ KOLAYLAŞTIRILDI

Pursaklar ilçesine bağlı 9 farklı mahallede köy fırını açan Pursaklar Belediyesi söz konusu yerlerde yaşayan vatandaşların özel günlerinde de dahil olmak üzere ekmek, çörek ve yemek yapımı gibi ihtiyaçlarını karşılamasını sağlıyor. Düğün, bayram gibi özel günlerinde misafirlerini ağırlayan ve uygun yemek hazırlama ortamı arayan mahalle sakinlerinin açılan köy fırınları ile bu sorununun ortadan kalkması hedefleniyor.

Gerçekleştirilen hizmetin maddi olduğu kadar manevi anlamda da önemine vurgu yapan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin “Köy Fırınlarımız, hemşehrilerimiz arasındaki bağı daha da güçlendirme imkânı sağlarken, komşular arası paylaşım duygusunu da artırıyor. Tek seferde birçok yemeğin piştiği köy fırınlarımızı tüm mahalle halkımızın en iyi şekilde kullanmalarını temenni ediyorum” diyerek temennilerini iletti.

5 YILDA 9 KÖY FIRINI

5 yılda 9 adet köy fırını yapan Pursaklar Belediyesi'nin çalışmalarından dolayı mahallelerine köy fırını yapılan vatandaşlar emeği geçenlere teşekkürlerine iletti. İhtiyaç edilme ve gerekli görülme durumuna göre Pursaklar Belediyesi tarafından yeni köy fırınları yapılması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Green Card sonuçları ne zaman açıklanıyor DV Lottery sorgulama ekranına nereden ulaşılır?

2024 Green Card sonuçları ne zaman açıklanıyor DV Lottery sorgulama ekranına nereden ulaşılır?