ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi kış öncesi yol yenileme çalışması başlattı

Pursaklar Belediyesi kış öncesi yol yenileme çalışması başlattı

Pursaklar Belediyesi ilçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçedeki çalışmalar devam ederken bu kez kış öncesi yollarda yenileme çalışması başlatıldığı bildirildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi kış öncesi yol yenileme çalışması başlattı

Pursaklar Belediyesi, ilçe halkının eksik ve ihtiyaçları doğrultusunda birbirinden farklı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Pursaklar Belediyesi kış öncesi yollarda bakım çalışması başlattığını bildirirken detayları da açıkladı.

Pursaklar Belediyesi, mevsim normalleri üzerinde sıcak geçen kış aylarını fırsat bilerek sıcak asfalt serim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşların güvenle seyahat edebilmeleri için yaz ayları boyunca yol yenileme seferberliği yapan Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcak geçen kış aylarını fırsata çevirerek ilçe sokaklarını, daha konforlu, modern ve güvenli hale getirmeye devam ediyor.

PURSAKLAR’DA KIŞ ÖNCESİ YOL YENİLEME SEFERBERLİĞİ

Yol yenileme çalışmalarına yaz kış demeden devam ettiklerini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Yollarımızın kalitesini yükseltiyor, sokaklarımızı modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Hizmetlerimizi gelişi güzel değil belli bir koordinasyon ve planlama dahilinde hayata geçirmeye özen gösteriyoruz. Yollar hemşehrilerimizin temel ihtiyaçlarından birisidir.

4-7.jpg

İhtiyaç görülen sokaklarımızda asfalt serimi ve kilitli parke taşı çalışmaları yapıyoruz. Bütün mahallelerimizi güzelleştirme ve değiştirme çalışmalarımızı yaz kış demeden aralıksız sürdüreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

2-5.jpg

Pursaklar Belediyesi tarafından verilen bilgilere göre asfalt serimi ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mevsim normalleri üzerinde sıcak geçen kış aylarında asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başı ağrıyanlar dikkat!  O tehlikenin habercisi olabilir

Başı ağrıyanlar dikkat! O tehlikenin habercisi olabilir