ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi kitap günlerinin yarınki konuğunu duyurdu!

Pursaklar Belediyesi kitap günlerinin yarınki konuğunu duyurdu!

18 Şubat tarihine kadar devam etmesi beklenen Pursaklar 2.Kitap Günleri’nin yarınki konuğu hakkında bilgilendirme yapıldı. Bu çerçevede yarın konuk olacak ismin Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu olduğu öğrenildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Pursaklar Belediyesi kitap günlerinin yarınki konuğunu duyurdu!

Bu sene katılımın da oldukça yoğun olduğu Pursaklar 2.Kitap Günlerinin her anında vatandaşlarla bir arada olan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından bugün son dakika açıklamalarda bulunuldu. Konu hakkında yapılan açıklamalar çerçevesinde 18 Şubat tarihine kadar devam edecek olan bu kitap günlerinin yarınki konuğunun belirlendiği ifade edildi. 

PURSAKLAR BELEDİYESİ 2. KİTAP GÜNLERİNİN YARINKİ KONUĞUNU DUYURDU!

Merak edilenlerin artmasının ardından konu hakkında açıklamalarda bulunan Pursaklar Belediyesi, yarın konuk olacak ismin Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu olduğu öğrenildi. 

Bu duyuru ile birlikte gerçekleştirilen kitap günleri hakkında Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından, “Her yaştan hemşehrimizi gördüğümüz Kitap Fuarımıza olan büyük ilgi bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin sanata, kültüre, eğitime, bilime, teknolojiye ilgileri günden güne artarak devam ediyor. Bizlerde bu alanlarda artan ilgi ve alakaya destek olmaya ve gelişim sağlamalarına yardımcı olmak adına çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz” şeklinde açıklamalarda bulunulmuştu. 

Kitap günlerinin ise 16 Şubat 14:00'da Pursaklar Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirileceği yapılan açıklamaların arasında yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Koca'dan 36 bin sağlık personeli alımı hakkında açıklama geldi!

Bakan Koca'dan 36 bin sağlık personeli alımı hakkında açıklama geldi!