ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi Mobil Mutfak'ın adresi belli oldu!

Pursaklar Belediyesi Mobil Mutfak'ın adresi belli oldu!

Pursaklar Belediyesi faklı projelere imza atmayı sürdürüyor. Soğuk kış günlerinde ilçe halkının içini ısıtması için çorba dağıtımına başlayan Pursaklar Belediyesi, bugün de Saray Merkez Akyurt Market önünde çorba dağıttı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi Mobil Mutfak'ın adresi belli oldu!

Ankara'daki ilçe belediyelerinin soğuk kış günlerine özel pek çok projesi bulunuyor. Pursaklar Belediyesi soğuk havaların gelmesi ile birlikte harekete geçti. Pursaklar Belediyesi tarafından başlatılan Mobil Mutfak projesi ile her hafta cuma günü ilçenin farklı noktalarında sıcak çorba dağıtımı yapılıyor. Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte Pursaklar Belediyesi vatandaşlar için sıcak çorba uygulamasına bugün de devam ediyor. 

Her hafta farklı noktalarda kurulan Mobil Mutfak uygulaması ile birlikte vatandaşların içleri ısınıyor. Bu kapsamda haftanın çorba dağıtımının da Saray Merkez Akyurt Market önünde yapılacağı bildirildi.

PURSAKLAR BELEDİYESİ SICAK ÇORBA DAĞITIMI

Mobil mutfak ve sıcak çorba dağıtımı hakkında Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan açıklamada her cuma günü ilçenin farklı noktalarında sabah saat 07.00 ile 09.00 arasında çorba dağıtımı yapılacağı duyuruldu. 

Bununla beraber 8 Aralık Cuma günü Mobil Muftak'ta çorba dağıtımını gerçekleştiren Pursaklar Belediyesi, resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) üzerinden açıklamada bulundu. Pursaklar Belediyesi'nin resmi Twitter hesabı üzerinden ‘’Sıcacık 🍵Çorbalar Yarın Saray'da… Bekliyoruz.'' ifadeleri yer aldı. Çorba dağıtımından vatandaşlardan memnuniyetlerini dile getirdi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Yerlikaya yılbaşı öncesi 81 ilde operasyon düğmesine bastı!

Bakan Yerlikaya yılbaşı öncesi 81 ilde operasyon düğmesine bastı!