ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi Mobil Mutfak'ta dağıttığı çorbayla içleri ısıttı

Pursaklar Belediyesi Mobil Mutfak'ta dağıttığı çorbayla içleri ısıttı

Pursaklar Belediyesi birbirinden faklı projelere imza atmayı sürdürüyor. Soğuk kış günlerinde vatandaşın içini ısıtması için çorba dağıtımına başlayan Pursaklar Belediyesi, bugün de vatandaşın yanındaydı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi Mobil Mutfak'ta dağıttığı çorbayla içleri ısıttı

Kış aylarının gelmesi ile birlikte Pursaklar Belediyesi de harekete geçti. Pursaklar Belediyesi başlattığı Mobil Mutfak tarafından her hafta cuma günü Mobil Mutfak uygulaması ile sıcak çorba dağıtılacağı bildirildi. Soğuk kış aylarının gelmesi ile birlikte Pursaklar Belediyesi vatandaşlar için sıcak çorba uygulamasını duyurdu.

Her hafta farklı noktalarda kurulacak olan Mobil Mutfak uygulaması ile birlikte vatandaşların kış aylarında içlerini ısıtacak sıcak çorbaların dağıtımının yapılacağı bildirildi. Bu kapsamda haftanın çorba dağıtımı da Hicret Camii Önünde yapıldı.

PURSAKLAR BELEDİYESİ SICAK ÇORBA DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRDİ

Mobil mutfak ve sıcak çorba dağıtımı hakkında Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan açıklamada her cuma günü ilçenin farklı noktalarında sabah saat 07.00 ile 09.00 arasında çorba dağıtımı yapılacağı ifade edildi. Bununla beraber 1 Aralık Cuma günü Mobil Muftak'ta çorba dağıtımını gerçekleştiren Pursaklar Belediyesi, resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) üzerinden açıklamada bulundu. 

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada ‘’Sabahın erken saatinde kalkıp işe giden,okula giden hemşehrilerimize çorba ikram ettik. Şifa olsun…


Mobil mutfağımızın sıcacık çorbası her hafta farklı bir noktada. Hayırlı cumalar. (Saat:07:00) Hicret Camii Önü'' ifadelerine yer verdi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Yerlikaya Kasım Ayı Olağan Ato Meclis toplantısına katıldı

Bakan Yerlikaya Kasım Ayı Olağan Ato Meclis toplantısına katıldı