ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi Muhtarlar Günü kapsamında yemek programı düzenledi

Pursaklar Belediyesi Muhtarlar Günü kapsamında yemek programı düzenledi

Muhtarlar Günü kapsamında çeşitli etkinliklere imza atıldı. Pursaklar Belediyesince muhtarlar onuruna bir yemek programı organize edildi. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de düzenlenen yemekte muhtarlarla bir araya geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi Muhtarlar Günü kapsamında yemek programı düzenledi

Pursaklar Belediyesi özel günleri es geçmiyor. İlçe halkının her ihtiyaç ve isteğine cevap veren Pursaklar Belediyesi, son olarak 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Pursaklar Belediyesi tarafından kırsal kesimlerde ve merkezde olmak üzere 21 mahallede görev yapan mahalle muhtarları onuruna yemek verildi.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in ev sahipliğinde düzenlenen yemek programına Pursaklar Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk de katılım dağladı. Yemeğe katılan isimler Başkan Çetin ile beraber tüm masaları gezip, günün sahipleri olan muhtarlarla selamlaşarak günlerini kutladı.

4-4.jpg

PURSAKLAR BELEDİYESİ'NDEN MUHTARLAR ONURUNA YEMEK

Muhtarlar onuruna düzenlenen yemek programında bir konuşma gerçekleştiren Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ‘‘Göreve başladığım ilk günden itibaren bu ilçeyi beraber yöneteceğimizi ifade ettim. Bu nedenle siz değerli muhtarlarımızın fikirleri, önerileri benim için çok değerli. Ne mutlu ki belediyemizle her daim birlikte hareket eden ve ortak istişarelerde bulunan muhtarlara sahibiz.

2-5.jpg

19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle, milletimize hizmetkâr olma yolunda gecesini gündüzüne katarak görevinin başında olan tüm muhtarlarımızın gününü en içten dileklerimle kutluyorum.’’ ifadelerine yer verdi.

1-5.jpg

Başkan Çetin günün anlam ve önemine binaen yemek programının ardından 21 mahalle muhtarına hediyelerini takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Muhtarlar düzenlenen yemek dolayısıyla Başkan Çetin'e teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail bütün diplomatlarını Türkiye'den çekme kararı aldı

İsrail bütün diplomatlarını Türkiye'den çekme kararı aldı