Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları yeni dönem kayıtları başlıyor

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bulunan ve verdiği hizmetle bir çok okul öncesi eğitim kurumundan farklı olan Nezaket Okulları yeni dönem hazırlanıyor. Konu ile ilgili Pursaklar Belediyesi bir bilgilendirme paylaşımında bulundu.

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları yeni dönem kayıtları başlıyor

Hayatının ilk yıllarında minik bireylere ömrü boyunca bilmesi gereken ahlaki eğitim ve değerlerin verildiği Nezaket Okullarında öğrencilerin eğlenirken önemli bilgiler alması sağlanıyor.

Minik öğrencilerin konuşma, yemek yeme, oturma adabı gibi konularda eğitimler almasının yanı sıra çeşitli etkinlikler ile bilgilerini sıkılmadan alması sağlanıyor.

ÖN KAYITLAR BAŞLIYOR

Nesiller arası sohbet ve saygının tekrardan eski sağlamlığına kavuşması hedefi güden ve eğitim verilen gençleri insani ilişki yönü kuvvetli kişiler yapma çalışmaları devam ediyor. Konu ile ilgili Pursaklar Belediyesi'nden yeni dönem için kayıt tarihleri açıklaması geldi. Pursaklar Belediyesinin resmi internet sitesi üzerinden yapılan bilgilendirme paylaşımında ön kayıtların 24 Haziran'da başlayacağı ifade edildi.

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları yeni dönem kayıtları başlıyor

Söz konusu paylaşımda "2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Nezaket Okulları ve Kreş Kayıt İşlemleri için ön kayıt işlemleri 24 Haziran Pazartesi günü okullarımızda başlayacaktır. Kesin kayıt işlemleri 15 Temmuz Pazartesi tarihinden itibaren yapılacaktır" denildi.

İLÇE HALKININ İLGİSİ SÜRÜYOR

Pursaklar Belediyesine bağlı olarak faaliyetlerine devam eden güncel olarak 5 nezaket okulu bulunuyor. İlçe halkının ilgisinin yüksek düzeyde olduğu okulların ilerleyen dönemlerde talep gelmesi halinde sayılarının artabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER