ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları'nda öncelik kaliteli eğitim!

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları'nda öncelik kaliteli eğitim!

Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Nezaket Okulları, çocukların daha kaliteli eğitim alabilmeleri için ara tatili, hizmet içi eğitim ile değerlendirdi. Pursaklar Belediyesi kaliteli eğitime verdiği önceliği gösterirken vatandaşın da takdirini kazandı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları'nda öncelik kaliteli eğitim!

Pursaklar Belediyesi'nin ilçedeki çalışmaları ve yatırımları hız kesmeden devam ediyor. İlçedeki çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi, her yıl yüzlerce ailenin çocuklarını teslim ettiği yuvaların başında gelen belediyeye bağlı Nezaket Okulları'nda kaliteli eğitime öncelik veriyor.

Pursaklar Belediyesi'ne bağlı Nezaket Okulları, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi ile iş birliği içerisinde planlanan hizmet içi eğitim programı düzenledi.

PURSAKLAR’DA ÖNCELİK KALİTELİ EĞİTİM HİZMET

Pursaklar Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Öztürk, İşletme İştirakler Müdürü Tolga Ataş, Nezaket Okulları Şefi Zehra Saygılı katılım sağladığı seminerlerde;Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü, Pursaklar Kent Konseyi Başkanı ve Türkiye Yazarlar Birliği Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, ASBÜ Kütüphane Dairesi Başkanı Osman Kayaer, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Dr. Muhammet Ali Yazıbaşı, TÜBİTAK Çocuk Yayınları Editörü Dr. Mustafa Orhan Nezaket okulu öğretmenleri ve sınıf yardımcılarına eğitim verdi.

2.jpeg

Çocukların nezaket okullarında görmüş oldukları eğitimin toplumsal güvenlik ve sosyal barışa olan katkılarının önemine dikkat çekildiği eğitim seminerlerinde, öğretmen ve öğrenci ilişkisi, 4 - 6 yaş çocuklarında din eğitimi gibi konular üzerine bir hafta boyunca öğretmenler bilgilendirildi.

3.jpeg

BAŞKAN ÇETİN, ‘‘ÇOCUKLARIMIZIN EN İYİ VE EN KALİTELİ EĞİTİMLE BÜYÜMELERİNİ ÖNEMSİYORUZ’’

Nezaket Okullarında çocukların gelişimine yönelik en iyi eğitimi verebilmek adına eğitim seminerleri düzenlediklerini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Nezaket Okullarımızda çocuklarımızın ve ailelerinin ihtiyaçlarına cevap veriyoruz.

4.jpeg

Okul öncesi eğitimi herkes için ulaşılabilir kılmak, çocuklarımızın eğitim hayatlarına sağlam adımlarla başlamalarına yardımcı oluyoruz.'' değerlendirmesinde bulundu.

1.jpeg

Sözlerine devam eden Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ''Eğitim kalitemizi en üst seviyeye çıkarmak adına da ara tatili fırsat bilerek eğitimcilerimizi çeşitli seminerlerle destekledik. Çocuklarımızın en iyi ve en kaliteli eğitimle büyümelerini önemsiyoruz. İlerleyen zamanlarda da eğitim kalitemizi en üste çekme adına çeşitli seminerler düzenlemeye devam edeceğiz’’ diyerek sözlerine son verdi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Şehircilik Bienali'ne TKKB ve AKK Başkanı Yılmaz konuşmacı olarak katılacak!

Ankara Şehircilik Bienali'ne TKKB ve AKK Başkanı Yılmaz konuşmacı olarak katılacak!