ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları’nın öğrencileri Filistin için dua etti

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları’nın öğrencileri Filistin için dua etti

İsrail ile Hamas arasında yaşanan gerilimin sivilleri etkilemesi dünya ülkelerinde yankı buldu. Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları’nın minik öğrencileri, İsrail'in saldırıları sonucu şehit olan sivil Filistin halkı için dua etti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları’nın öğrencileri Filistin için dua etti

İsrail ile Hamas arasındaki gerilimin yükselmesi ve savaş söylemlerinin devam etmesi üzerine İsrail tarafından sivil Filistin halkına yönelik saldırılar da sürüyor. Binlerce sivilin hayatını kaybettiği olaylara ilişkin çoğu dünya ülkesinden ses yükselirken Türkiye'nin de Gazze'ye yönelik yardımları sürüyor. Ülkemizde İsrail'i kınayan eylemler düzenlenirken Filistin halkına yönelik gerçekleştirilen işgal girişimi sonucunda yoğun bombardıman sonucunda hayatını kaybedenler için Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Nezaket Okullarında minik öğrenciler, ellerini semaya açarak dua etti.

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları’nın minik öğrencileri, İsrail'in saldırıları sonucu şehit olan sivil Filistin halkı için dua ederken Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den de açıklama geldi.

1-7.jpg

‘‘ÜLKEMİZİN GELECEĞİ OLAN ÇOCUKLARIMIZ ARTIK HER ŞEYİ ANINDA GÖRÜYOR VE OLAYLARA ANINDA TEPKİ VERİYOR’’

İsrail’in saldırılarının ardından küçük büyük fark etmeksizin bütün yüreklerde büyük bir hüzün olduğunu belirten Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ‘‘Ülkemizin geleceği olan çocuklarımız artık her şeyi anında görüyor ve olaylara anında tepki veriyor. Filistin’de bombalar altında ezilen, ölen ve şehit olan kendi yaşıtlarını görüyorlar. Her birimizin olduğu gibi onların da kalpleri mahzun oluyor.

4-6.jpg

İnşallah yaşanan bu büyük acı bir an önce sona ererek, Filistinli kardeşlerimiz hak ettikleri huzurlu hayata bir an önce kavuşurlar’’ ifadelerine yer verdi. Nezaket Okullarında gerçekleştirilen etkinlikte minik öğrenciler, her gün şehit olan binlerce akranları için arşa kaldırdıkları elleri ile dua etmelerinin ardından, Mescidi Aksa’nın resimlerini çizdi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara dahil çember operasyonunda binlerce firari yakalandı

Ankara dahil çember operasyonunda binlerce firari yakalandı