ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi özel gereksinimli vatandaşlara bayram tıraşı hizmeti veriyor

Pursaklar Belediyesi özel gereksinimli vatandaşlara bayram tıraşı hizmeti veriyor

10 Nisan'da başlayacak olan Ramazan Bayramı öncesinde bireysel ve toplumsal olarak hazırlıklar devam ediyor. Pursaklar Belediyesi 'de bu kapsamda ilçede bir hizmet programını hayata geçirdi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi özel gereksinimli vatandaşlara bayram tıraşı hizmeti veriyor

Ramazan bayramının yaklaşması ile birlikte Pursaklar'da vatandaşlar kişisel bakımları kapsamında berber ve kuaförlere gitmeye başladı. Belediye de bu doğrultuda engelli bireyleri için ücretsiz tıraş uygulamasını başlattı.

İlçe genelinde engelli bireylere yönelik bir çok uygulama ve faaliyetin gerçekleştirildiği Engelsiz Yaşam Merkezi'nde bayram heyecanı yaşanıyor. Her yaştan insanın Bayram dönemini neşe ve moralli bir şekilde geçirmesini hedefleyen Pursaklar Belediyesi engelli vatandaşlar ve ailelerini Engelsiz Yaşam Merkezi'nde ağırladı.

“EN UFAK BİR TEBESSÜM BİZLERİ ÇOK MUTLU EDİYOR”

Burada engelli bireylere saç tıraşı hizmet verilirken bu uygulama ile hem onların kendilerini daha iyi hissetmesi hem de sosyal bir ortamda yer alması amaçlandı. Konu ile ilgili konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin “Engelsiz Yaşam Merkezimizdeki kardeşlerimizi yaklaşan Ramazan Bayramı önce bayram tıraşlarını yaptık. Özel gereksinimli kardeşlerimizin yüzlerinde oluşabilecek en ufak bir tebessüm bizleri çok mutlu ediyor. İlerleyen günlerde onları daha çok mutlu edecek sosyal, kültürel birçok etkinlik yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Söz konusu bireylerin tıraş olurken mutlu ve keyifli oldukları gözlemlenirken, Belediye Başkanı Çetin'de tıraş esnasında bireyler ile sohbet etti. Engelli vatandaşların aileleri de yakınlarının mutlu oldukları anları hatıra olması için cep telefonları ile kayıt altına aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Malatya'da 4.5 büyüklüğünde deprem! Valilikten ilk açıklama geldi

Malatya'da 4.5 büyüklüğünde deprem! Valilikten ilk açıklama geldi