ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi, Ramazan ayı etkinliklerini duyurdu!

Pursaklar Belediyesi, Ramazan ayı etkinliklerini duyurdu!

Bugün Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından yapılan açıklamalarda Ramazan ayı boyunca devam edecek olan etkinlerin belirlendiği ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Pursaklar Belediyesi, Ramazan ayı etkinliklerini duyurdu!

Ramazan ayına bir gün kala her sene olduğu gibi bu sene de Pursaklı vatandaşlar için belediyeden etkinler düzenlendi. Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan açıklamalara göre Ramazan ayı boyunca düzenlenen etkinlerin belirlendiği ifade edildi.

PURSAKLAR BELEDİYESİ RAMAZAN AYI ETKİNLERİNİ DUYURDU!

Bugün sosyal medya hesabından paylaşım yapan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Pursaklar’da Ramazan 11 Mart Pazartesi günü başlıyor…” şeklinde 

Yapılan açıklamalara göre 11 Mart Pazartesi günü yani Ramazan ayının ilk gününde düzenlenen etkinlik şu şekildeydi; Kur'an-ı Kerim Tilaveti Hafız Mustafa Tasavvuf Musikisi Konseri ve Hacivat-Karagöz oyunu sergilenecek.

Yapılacak olan Ramazan ayı etkinleri başlıca şöyle duyuruldu; Şerbet ikramı, yarışmalar, semazen, PURKOP, Ebru sanatı, cam üfleme sanatı, kaligrafi sanatı, çömlek sanatı, Tokat baskısı, Ahşap yakma sanatı, yüz boyama, minik ressamlar atölyesi, kurabiye süsleme, taş boyama atölyesi, Hint kınası, geri dönüşüm atölyesi, takı atölyesi, kinetik kum atölyesi, yetenek parkuru, şişme oyun evi, Air Hockey, Rodeo, uçan balon ve Slot car olarak duyuruldu. 

11 MART İLE 4 NİSAN TARİHLERİ ARASINDA DEVAM EDECEK!

Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan açıklamalara göre tarih ve saatleri ile belirlenen bu etkinliklerin Ramazan ayının ilk gününden, son gününe kadar devam edeceği duyuruldu. Pursaklar Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan bu etkinliklerin saat 21:00 ile 23:00 arasından düzenleneceği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar için iftar sofraları kuruluyor! Bakanlıktan Ramazan ayı boyunca iftar yemeği sözü

Ankaralılar için iftar sofraları kuruluyor! Bakanlıktan Ramazan ayı boyunca iftar yemeği sözü