ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi Ramazan ayı öncesi cami ve mescitleri temizliyor!

Pursaklar Belediyesi Ramazan ayı öncesi cami ve mescitleri temizliyor!

2024 yılı Ramazan ayının başlamasına çok az bir zaman kala hazırlıklar devam ediyor. Vatandaşların yoğun bir şekilde camilere gelip ibadet edecek olmasından dolayı Pursaklar Belediyesi de harekete geçti ve temizlik çalışmalarına hız verdi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi Ramazan ayı öncesi cami ve mescitleri temizliyor!

İslam dünyası için büyük bir anlam ifade eden Ramazan ayının başlamasına artık çok az bir zaman kaldı. Ülkemizde de her sene olduğu gibi bu senede Müslüman vatandaşlar farz ibadet olan oruçlarını tutmak için hazırlık yapıyor.

PURSAKLAR BELEDİYESİ CAMİ VE MESCİTLERDE TEMİZLİĞE BAŞLADI

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde de Ramazan ayı öncesinde hazırlıklar devam ediyor. Pursaklar  Belediyesi ilçe genelindeki cami ve mescitlerin Ramazan ayı öncesi temiz ve bakımlı olması için çalışmalarını sürdürüyor. Ramazan ayı boyunca vatandaşların teravih namazlarını daha hijyenik ve rahat bir ortamda kılmasını isteyen Pursaklar Belediyesi, bünyesindeki ekipler aracılığı ile cami ve mescitlerde detaylı bir temizlik yapıyor.

İlçe sakinlerinin Ramazan ayında ibadetlerini rahat bir şekilde gerçekleştirmeleri için çalıştıklarını ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin "Ramazan ayının yaklaşmasıyla ekiplerimiz, ilçemizde bulunan camilerimizin ve mescitlerimizin kapsamlı bir şekilde temizliğini yapıyor. Yıl boyunca yapılan rutin çalışmalarımız ve Ramazan ayı öncesi yapılan temizlik çalışmalarımızda, vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için düzenli olarak camilerimizde iç ve dış mekân temizliği yapıyoruz.’ şeklinde konuştu. Başkan Çetin ayrıca söz konusu temizlik çalışmalarının sadece Ramazan ayı öncesi olmadığını, Ramazan ayı boyunca da devam edeceğini bildirdi.

İLK İFTAR 11 MART'TA

Pursaklar sakinlerinde merakla beklediği Ramazan ayında ilk teravih 10 Mart günü kılınacak. 10 Mart'ı 11 Mart'a bağlayacak gece ilk sahurunu yapacak Müslümanlar ilk iftarını 11 Mart günü gerçekleştirecek. Pursaklar'da ilk iftar 18:58'da yapılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ahmet Yüce kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, çalışanlarına neden 29 maaş ikramiye verdi?

Ahmet Yüce kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, çalışanlarına neden 29 maaş ikramiye verdi?