ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi Ramazan ayı programlarına devam ediyor! 2 ayrı yerde etkinlikler devam edecek

Pursaklar Belediyesi Ramazan ayı programlarına devam ediyor! 2 ayrı yerde etkinlikler devam edecek

Ramazan ayının hazırlanan programlar ile dolu dolu geçmesi için çalışan Pursaklar Belediyesi her yaştan insana hitap eden organizasyonlar düzenliyor. Bu kapsamda günün programları açıklandı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi Ramazan ayı programlarına devam ediyor! 2 ayrı yerde etkinlikler devam edecek

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde Belediye tarafından hazırlanan Ramazan programları gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürüyor. 

Ramazan ayının geçmişten gelen geleneksel etkinlikler ile devam ettiği ilçede vatandaşlar için her gün yeni bir program düzenleniyor. Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi günün programlarını vatandaşlar ile paylaştı.

MUSTAFA ÖZCAN GÜNEŞDOĞDU PURSAKLAR'A GELİYOR

İlçenin 2 farklı noktasında sürecek etkinlikler ile ilgili paylaşımlar yapan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin hem çocukları hemde yetişkin vatandaşları bir kez daha etkinliklere katılmaya davet etti.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin sosyal medya hesabından Kuran-ı Kerim Hatibi ve ilahi eserleri ile bilinen Mustafa Özcan Güneşdoğdu'nun vatandaşlar ile buluşacağını açıkladı. Saray Kültür Merkezi'ndeki etkinlik saat 21:00-23:30 arasında gerçekleşecek.

ÇOCUKLARA ÖZEL GÖSTERİ

Günün bir diğer gösterisi ise çocuk odaklı olacak. Kukla ve Sihirbaz Şov gösterisi ile çocukların neşeli bir akşam geçirmesi bekleniyor.  Keyifli anlara sahne olması beklenen şov gösterileri de diğer etkinlik gibi 21:00-23:00 saatleri arasında olacak. Bu programlar ise Pursaklar Yaşam Merkezi'nde düzenlenecek.

Ay boyunca devam etmesi beklenen etkinliklere vatandaşlar ilgi göstermeye devam ediyor. Pursaklar Belediyesi ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin sosyal medya hesapları üzerinden etkinliklere dair paylaşımlar yapmayı sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek enflasyon düşüşü için Temmuz ayını işaret etti

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek enflasyon düşüşü için Temmuz ayını işaret etti