ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi Ramazan ayına özel etkinlikler ile vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor!

Pursaklar Belediyesi Ramazan ayına özel etkinlikler ile vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor!

Ramazan ayının başlaması ile birlikte Ankara'da da her yaştan insana hitap eden etkinlikler düzenlenerek vatandaşların birlik ve beraberlik duygusunun artması amaçlanıyor. Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi de ilçe genelinde hazırladığı programları vatandaşlar ile buluşturuyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi Ramazan ayına özel etkinlikler ile vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor!

11 Mart akşamı ilk iftarın yapılması ile birlikte Ramazan ayına giren İslam dünyasında 9 Nisan'a kadar İslam dininde farz bir ibadet olan oruç tutulacak. Geçmiş yıllardan beri vatandaşların bu dönemde kaynaşma ve beraberlik duygusunu pekiştirme amacıyla Ramazan ayına özel çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

BAŞKAN ÇETİN'DEN TÜM VATANDAŞLARA DAVET

Her sene olduğu gibi bu senede Ramazan ayı için çeşitli programlar gerçekleştiren Pursaklar'da Belediye yönetimi vatandaşları etkinliklere katılmaya davet ediyor. Ramazan ayının ilk gününde Pursaklar Yaşam Merkezi’nde başlayan etkinliklere Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de katıldı. 7'den 70'e her yaştan vatandaşın katılabileceği ve keyifli anlar yaşayabileceği etkinlikler hakkında konuşan Başkan Çetin “Ramazan ayı boyunca devam edecek olan etkinliklerimizle hemsehrilerimize ve çocuklarımıza unutulmaz bir Ramazan yaşatmaya başladık. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız, Ramazan ayının manevi atmosferini doyasıya yaşıyor. Devam edecek olan programlarımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyorum” şeklinde konuştu.

Ramazan ayı boyunca pek çok etkinlik gerçekleştirilecek. İftardan sonra vatandaşların güzel vakit geçirmesini sağlamak amacıyla hazırlanan programlara dair duyurular Pursaklar Belediyesi ve Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından duyurulmaya devam ediyor. 

GÜNÜN PROGRAMI BELLİ OLDU

Öte yandan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin bugün ilçe sakinleri için hazırlanan programları duyurdu. Pursaklar Yaşam Merkezi'nde bu akşam saat 21:00-23:30 saatleri arasında Ozan Ahmet Konseri, Mustafa Özcan Konseri, İstiklal Tiyatro Oyunu , Çocuk Korosu ve Sihirbaz Şov programları gerçekleştirilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bahar Öztan kimdir? Bahar Öztan'ın sağlık durumu nasıl?

Bahar Öztan kimdir? Bahar Öztan'ın sağlık durumu nasıl?