ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi Ramazan Bayramı öncesinde sokakları temiz hale getiriyor

Pursaklar Belediyesi Ramazan Bayramı öncesinde sokakları temiz hale getiriyor

Ankara'da Ramazan Bayramına günler kala başlayan çalışmalarda sona geliniyor. Yerel yönetimlerde sokakları bayram günü için hazırlıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi Ramazan Bayramı öncesinde sokakları temiz hale getiriyor

Başkent Ankara'da milyonlarda Müslümanın bayramını rahat ve sorunsuz bir şekilde geçirmesi için çeşitli çalışmalar yapılıyor. Emniyet birimleri gerek şehir çıkışlarında gerekse şehrin iç bölümlerinde denetleme çalışmalarına devam ediyor.

PURSAKLAR SOKAKLARI TEMİZLENİYOR

Asayiş çalışmalarına ek olarak şehir içinde bakım çalışmaları da sürüyor. Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi de sokaklarda temizleme faaliyetlerine başlamıştı. Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinlikler ve programlar ile vatandaşların keyifli vakitler geçirmesini sağlamayı amaçlayan Pursaklar Belediyesi temizlik çalışmaları hakkında bilgilendirme paylaşımlarında bulundu.

Belediyeye bağlı yetkili ekipler tarafından yapılan çalışmalarda sokaklarda bulunan çöp konteynırlarını temizlediği ifade edildi. Çevreye mikrop yayma ihtimali ve kötü kokular çıkmasından dolayı çöp konteynırlarının temizlenmesi olumlu bir adım olarak gözlemlendi.

Bu temizleme işine ek olarak Pursaklar Belediyesi kendilerine bağlı ekiplerin sokaklarda temizleme çalışmalarını sürdürdüğü bilgisini verdi. Yapılan paylaşımda “İlçemizi her an temiz tutmak adına mesaimize devam ediyoruz” denilerek ekiplerin temizlik çalışması yaptıkları anlara dair görüntüler paylaşıldı.

TEMİZLİĞE DEVAM EDİLMESİ BEKLENİYOR

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de önceki demeçlerinde ilçeyi daha iyi bir yer haline getirmek için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etmişti. Bu kapsamda Pursaklar'da temizlik faaliyetlerinin aynı şekilde devam etmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Chery Nisan 2024 fiyat listesi açıklandı! İşte Chery modellerinde güncel fiyat listesi

Chery Nisan 2024 fiyat listesi açıklandı! İşte Chery modellerinde güncel fiyat listesi